Olcsó webáruházas termék ötletek

3

A webáruházas kereskedelem helyzete soha nem volt olyan jó, mint most, és a jövőben az emberek még nagyobb része fog online vásárolni. Emiatt egyre többen vannak azok, akik ki szeretnék használni az online kereskedelem lehetőségeit egy saját webáruház indításával. A webáruház indításának egyik legelső lépése, hogy ki kell találnod, milyen termékeket fogsz forgalmazni, árusítani.

Olcsó webáruházas termék ötletek

Olcsó webáruházas termék tippek, ötletek

Ha még egyáltalán nincsenek termékeid, akkor jó esély van rá, hogy olcsóbb termékeket szeretnél árusítani a webáruházadban. Ehhez fogunk néhány termék ötletet, tippet adni.

Szájmaszkok árusítása

A vírushelyzet egyik sláger terméke a szájmaszk, mivel sok helyen kötelező viselni, máshol pedig nagyon ajánlott. Ruha szájmaszkokat viszonylag olcsón elő lehet állítani, de ha sikerül jó beszállítót találnod, akkor a már legyártott maszkok továbbadásával is lehet keresni.

Maszkok viselése zárt terekben valószínűleg sokáig kötelező lesz még, úgyhogy hosszú távon is lehet egy ilyen webáruházzal tervezni.

Kézműves, kreatív termékek

A kreatív termékek, kiegészítők, ékszerek iránti kereslet nagyon magas, és várhatóan egyre magasabb lesz. Ennek oka egyszerű, nagyon sok ember kedveli az egyedi, kézzel készített dolgokat, ékszereket. Sokan emiatt ilyen hobbit is választanak maguknak. Ha te is azok közé tartozol, akik szeretnek szabadidejükben kézzel eszközöket készíteni, akkor könnyedén egy vállalkozássá, kreatív webshoppá lehet fejleszteni a hobbidat.

Kreatív hobbi termékek, eszközök

Nem csak a már elkészített termékekkel, hanem az elkészítéshez szükséges eszközökkel is lehet webáruházat indítani. Mivel sokan szeretik szabadidejüket kreatívan eltölteni, így eszközökre is szükségük lesz a tevékenységekhez. Maguk az eszközök általában nem kerülnek sokba, kivéve, hogy a legjobb minőségű kellékekkel szeretnének a vásárlók dolgozni.

Webáruház indítás

Online tanfolyam, tanácsok

Ha van olyan terület, téma, amiben nagy hozzáértéssel rendelkezel, akkor e köré is fel lehet építeni egy webáruházat. Ilyen esetben nem lesznek tradicionális termékek, hanem szolgáltatást fogsz árulni, de ezt ugyanúgy tudod csinálni egy webáruházon keresztül.

A tanfolyamok „árusításának” több előnye is van, egyszer kell csak pl. egy hanganyagot, videóanyagot rögzíteni, bármennyiszer el lehet adni utána, és a kiszállítással sem kell foglalkozni.

Szépségipari termékek

A szépségipar az egyik legnagyobb kereslettel rendelkező terület az egész világon. Fiatalok és idősek, nők és férfiak egyaránt vásárolnak szépségipari termékeket, kozmetikumokat, így egy jól működő szépségipari webáruházzal magas bevételeket lehet elérni.

Ezeket a termékeket valószínűleg nem saját magad fogod gyártani, de be lehet őket szerezni viszonylag olcsón, így nem kell hatalmas tőke egy ilyen webáruház indításához.

Telefon kiegészítők

Ahogy szépségipari termékeket, úgy telefonokat is szinte mindenki használ. A telefonokhoz pedig szükség van különböző kiegészítőkre, pl. tokokra, képernyővédőkre, melyeket alacsony áron lehet be lehet szerezni, majd pedig tovább lehet adni.

Ruházati termékek, divat cikkek

A ruházati termékekről sokaknak a 15-20 ezer forintos termékek jutnak eszükbe, azonban rengeteg olyan webáruház, bolt működik sikeresen, amely az olcsóbb kategóriákkal kereskedik. Ha olcsó termékeket keresel, akkor a ruházati cikkek is megfelelhetnek erre a célra.

Ha sikeres lesz ruha webáruházad, akkor ez az egyik legjobb terület a fejlődésre, a webshop fejlesztésére.

Társasjátékok

A társasjátékok nem csak gyerekek, hanem rengeteg felnőtt kedvelt időtöltései közé tartoznak. Ennek megfelelően magas a kereslet irántuk. Mivel a társasjátékok általában pár ezer forintba kerülnek, így összességében az olcsóbb termékek közé tartoznak, így kiválóan alkalmasak egy webáruház indítására.

Játékok, eledelek háziállatoknak

A háziállatok sokak számára családtagnak számítanak. Ez nem csak a szeretetet jelenti, hanem azt is, hogy elég sokat hajlandók az emberek arra költeni, hogy kedvenceiknek mindenük meglegyen. A állateledelek, játékok, eszközök is az olcsóbb termékek közé tartoznak, új webshop indítására tökéletesek.

Díszzsebkendők

Az öltönyös, elegáns férfi öltözékek népszerű kiegészítője a díszzsebkendő. Ez egy olyan, stílusosan összehajtott zsebkendő, amelynek egyetlen funkciója van csak, hogy feldobják az öltözetet. A minőségi díszzsebkendők a jövőben is keresettek lesznek, és egy ilyen webáruházat ki lehet bővíteni férfi divat tippekkel, öltözködési tanácsokkal is.

Összefoglalás

Ha webáruházat szeretnél nyitni, de nem tudod, hogy milyen termékeket kezdj el árusítani, akkor a cikkünkben található termékek egyikével bele tudsz fogni az online kereskedelembe.

Webáruház indítás

Vissza a listába!