Referenciáink, legfrissebb munkáink

Referenciáink, legfrissebb munkáink

Felhasználóbarát, vásárlásösztönző webáruház + Sok vásárló + Magas konverziós arány + Nagy bevétel = Sikeres webáruház
A webáruházkészítésárak.hu csapatának küldetése az, hogy az Ön webáruháza ilyen legyen!

nagyker.megapapir.hu - reszponzív nagykeres webáruház készítés

Papír árukat és termékeket árusító mobilbarát privát nagykereskedelmi webáruház. A webshop leendő partnereknek regisztrációs lehetőséget biztosít, az oldalra belépni csak adminisztrátori jóváhagyás után van lehetőség. A termékek árai csak a bejelentkezés után láthatók, és vásárolni is csak belépés után lehetséges.

Lazacfeherjearuhaz.hu - Lazacfehérje webáruház - reszponzív webshop készítés

Minőségi lazacfehérjéket, étrend-kiegészítőket árusító mobilbarát webáruház. A webshopban a bankkártyás fizetést a SimplePay összekötés biztosítja. Az egyszerű számlázást az Okosügyvitel integráció segíti. A webáruház, ahogy minden webshopunk, egyedi, személyre szabott dizájnnal készült.

Legkondinagyker.hu - Légkondi nagykereskedés - reszponzív webáruház készítés

Csak regisztráció után használható légkondi nagyker webáruház. A regisztrációhoz F-gáz azonosító szükséges, így csak regisztrált szerelők vásárolhatnak a webshop termékei közül. Minden megtalálható egy helyen amire klímaberendezés, hőszivattyú telepítéshez és ezekhez szükséges szerelési anyagként szükség lehet, nagykereskedelmi áron.

Asvanypont.hu - Egyedi készítésű ásványékszerek - reszponzív webshop készítés

Egyedi készítésű ásványékszerek kereskedelmével foglalkozó webshop. Ahogy minden webáruházunk, ez is egyedileg tervezett és leprogramozott dizájnnal készült. A szállítást a FoxPost csomagautomatás összekötés segíti, a bankkártyás fizetést a Raiffeisen biztosítja.

Conmigo.hu - B2B webáruház készítés

Csak regisztráció után használható nagykereskedelmi webáruház. A termékek árai euróban és forintban is láthatók, minden vásárló saját maga választhatja ki, hogy melyik pénznemben szeretne fizetni. A regisztrációról az admin automatikus emailt kap, amit jóvá kell hagyni ahhoz, hogy a vásárló használni tudja a webshopot. A termékek több kiszerelésben is megvásárolhatók, különböző egységárakkal.

Petfarmland.hu - Állateledel bolt, takarmány, díszállat kereskedelem - reszponzív webshop készítés

Mobilbarát állateledel és takarmány webshopot készítettünk. A webáruház egyben raktárkészlet kezelést is végez, így ténylegesen csak azok a termékek vásárolhatók meg a shopban, melyek raktáron is vannak. Bizonyos termékcsoportok csak saját, helyi szállítással vásárolhatók meg, ezt szintén a webshop menedzseli automatikusan. A bankkártyás fizetés a SimplePay rendszerén keresztül történik, a számlázást pedig a számlázz.hu összekötés könnyíti meg.

Bluebirdgarden.hu - Bluebird gépek és tartozékok - reszponzív webshop készítés

A Bluebird Magyarország szakkereskedői hálózatának webáruházát készítettük el. A webshop színvilágát és dizájnját a cég termékeinek színvilágához igazítottuk. A webshopban a vásárlás regisztrációhoz kötött, a magánszemélyes regisztráció nem megengedett, a termékek azonban regisztráció nélkül is bárki számára megtekinthetők. A webáruház egyedi szakkereskedői oldallal készült, ahol könnyedén megtalálhatja mindenki a hozzá legközelebbi szakkereskedőt, szervizt.

Vinlandforweebs.hu - Anime pólók, ruházati cikkek széles választéka - reszponzív webáruház készítés

Minőségi anime pólókat és ruházati cikkeket árusító webshop. Az áruházban a bankkártyás fizetés a SimplePay rendszerén keresztül történik, a szállításhoz FoxPost és GLS csomagponti lehetőségek is készültek a GLS és az MPL futárszolgálatok mellé, így minden vásárló megtalálhatja a neki kedvező szállítási módot.

Hofferolaj.hu - Kenőanyag, olaj, mezőgazdasági, személygépjármű alkatrészek - reszponzív webshop készítés

Kenőanyagok, autóalkatrészek forgalmazásával foglalkozó webáruház egyedi, mobilbarát dizájnnal.  A webshopban a bankkártyás fizetést a Global Payments rendszere biztosítja, az egyszerű szállítást a MyGLS rendszerrel való összekötés, a számlázást pedig a Naturasoft kapcsolat segíti. Ezeknek a funkcióknak és a könnyen használható adminisztrációs felületnek köszönhetően a webshop üzemeltetése nagyon egyszerűen történik.

Gpscom.hu - Műholdas távközlési szolgáltatások - Reszponzív webáruház készítés

Prémium GPS, vezeték nélküli hírközlési eszközök árusításával és kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó webshop. A webáruház a vállalkozás arculatához igazodó, teljesen egyedi dizájnnal készült, ügyfelünk elképzeléseinek és igényeinek megfelelően. A webáruházban személyre szabott plusz fejlesztések készültek, egyik ilyen a hírekhez csatolható termékmegjelenítés lehetősége.

VintageMLE.com - Antique, retro objects marketplace - reszponzív webáruház készítés

Régiségek kereskedelmével foglalkozó webáruház angol nyelven. A webshopban elsősorban gyűjtők számára árusítanak több évtizede gyártott, akár bontatlan eszközöket, játékokat. A webáruház készletkezeléssel együtt működik, a webshop automatikusan csak a ténylegesen elérhető termékeket mutatja. A webshop globális szállítással rendelkezik, igény esetén a világon bárhova végeznek szállítást.

Tshirts.hu - Férfi, női, gyermek ruházati webshop - reszponzív webáruház készítés

Minőségi pólók árusításával foglalkozó ruházati webáruházat készítettünk. A személyre szabott dizájnnak köszönhetően a a webáruház kiemelkedik a többi hasonló bolt közül. A webáruházba korlátlan számú termék feltölthető, össze van kötve a Kulcs-Soft rendszerével, valamint egy nagykereskedelmi rég rendszerével is. Ennek köszönhetően a termékek automatikusan bekerülnek a webáruház kínálatába, és adott esetben frissülnek is.

Vaszonkepalevegobol.hu - Vászonkép rendelés, légifotó készítés, drón fotózás - reszponzív webáruház készítés

Drónnal készült vászonképeket árusító webshop. A webáruházban a termékek mellett helyet kaptak a drónfotó, légifotó készítéssel kapcsolatos szolgáltatások is. A képek megrendelhetők digitális és fizikai, vászonkép formában is. A szállítást az automatikus MPL címiratkitöltő funkció könnyíti meg, a fizetést pedig a PayPal fizetési lehetőség.

Stellyboutique.hu - Női ruha webshop, online divat bolt - reszponzív webáruház készítés

Mobilra is optimalizált női divat webshop. A webshop raktárkészletet kezel, össze van kötve a Billingo számlázóval, és FoxPost szállítási integrációval is rendelkezik. A bankkártyás fizetést a Barion biztosítja. A készleten nem levő termékekről értesítés kérhető, beérkezéskor a rendszer automatikusan értesíti az érdeklődőket. A megjelenéshez egyedi designt készítettünk, a működést pedig egyedi webshop motorunk biztosítja.

Zoldkocsikert.hu - Kertészeti webáruház, kerti dísznövények - reszponzív webáruház készítés

Kertészeti, dísznövény webáruházat készítettünk egyedi designnal. A webshopban minden dísznövény megtalálható, amire egy kertben, udvarban szükség lehet. A webshop raktárkészletet kezel, számlázz.hu integrációval rendelkezik, és lehetőség van bankkártyás fizetésre is. A szállítást az MPL Címiratkitöltő segíti.

Tehnovar.hu - Grillek, pecsenyesütők és kiegészítők - reszponzív webáruház készítés

Grilleket, pecsenyesütőket és ezekhez tartozó kiegészítőket árusító webshop egyedi, mobilbarát designnal. A webshop egyszerűen üzemeltethető, köszönhetően a CMS+ rendszernek és a hatékony adminisztrációs felületnek. A webáruház raktárkészlet kezeléssel rendelkezik.

Greenklima.hu - Klíma - és hőszivattyú szerelés és karbantartás - reszponzív webáruház készítés

Mobilbarát klíma és hőszivattyú webshop Cetelem áruhitel integrációval, szereléssel és szerelés nélküli árakkal. A termékek megjelenítéséhez egyedi termékcímkéket programoztunk, így már a listaoldalakon könnyedén összehasonlíthatók a klímák. A cég klíma árusítás mellett telepítéssel és karbantartással is foglalkozik. A telepítéshez egyedi árajánlat kérő űrlapot készítettünk, mellyel néhány kattintással tudnak az érdeklődők telepítést igényelni.

Bullp - Minőségi táplálékkiegészítők - reszponzív webáruház készítés

Minőségi táplálék-kiegészítők forgalmazásával foglalkozó reszponzív webshopot készítettünk. A webshop magyar termékeket árusít, egyedi, a termékpalettához igazodó dizájnnal készült. A felhasználók számára a böngészést többek között a többszintű kategóriák modul, a főoldalon megjelenő akciós és kiemelt termékek és a látványos, egyedi bannerek segítik.

Hungariancasuals.com - Szurkolói bolt, szurkolói ruházat - reszponzív webáruház készítés

Szurkolói ruházatok, kellékek árusításával foglalkozó mobilbarát webshop. A webáruház készletkezelés funkcióval rendelkezik, Billingo számlázó programmal van összekötve, aminek köszönhetően a webshop üzemeltetése nagyon egyszerűen működik az eladásoktól a számlázásig. A szállítást a FoxPost és a GLS csomagpont integrációk segítik. A vásárlók bankkártyával is fizethetnek.

Bojlishop.com - Bojlik, pelletek és kapásjelzők horgász webáruháza - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív horgász webáruház egyedi, modern dizájnnal. A webshop bojlik, pelletek és kapásjelzők árusításával foglalkozik. A vásárlók nem csak termékcsoportonként, hanem márkánként is megtalálhatják kedvenc horgász kiegészítőiket. A webáruházba bankkártyás fizetés lett integrálva, a rendelések feldolgozását pedig a számlázz.hu rendszerével történt összekötés segíti.

Primartgalerie.com - Kortárs képzőművészek honlapja és webáruháza - reszponzív webáruház készítés

Többnyelvű mobilbarát webshop. A webáruház népszerű művészek festményeinek, műtárgyainak eladásával foglalkozik. A műalkotások szűrhetők többek között téma, alkotó vagy művészeti stílus alapján is. A webáruház több országba is szállít, a műalkotások képei nagyíthatók, részletesen megtekinthetők.

Zoldkuckobioshop.hu - Bio bolt webáruház - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruházat készítettünk a Zöldkuckó bio bolt számára. A webáruház kinézetét a termékpalettához igazítottuk. A webáruházban megtalálható az összes bio termék kategóriákra osztva, amik az üzletben is kaphatóak. A webshopban a kategóriák mellett a kiemelt kereső mező segítségével tudják megtalálni a vásárlók, amire szükségük van. A termékoldalakon a termékek értékelhetők, véleményeket lehet hozzájuk beküldeni, ami tovább javítja az eladásokat.

Shop.it-neked.hu - IT termékek forgalmazása - reszponzív webáruház készítés

IT termékek reszponzív webáruháza. A webáruház egyedi designját és színvilágát a termékpalettához és a cég arculatához igazítottuk.

Zsmsportruhazat.hu - Zs & M Sportruházat - reszponzív webáruház készítés

Mobilbarát sportruházati webáruházat készítettünk a Ness-Ker Kft.-nek. A webáruház készletet kezel és  külső rendszerrel is összekötésre került, hogy a készlet és a webáruház termékei rendszeresen automatikusan frissüljenek. A megszokott fizetési módszerek mellett a vásárlók tudnak online fizetni SZÉP Kártyával is. A webshop részletes szűrési és keresési funkciókkal készült, ami megkönnyíti a böngészést, vásárlást.

Szoftver24.eu - Szoftverek és hardverek forgalmazása - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruházat készítettünk az E&M Digital Kft. számára. Cégük 2012-ben alakult, első sorban pc hardverrel és szolgáltatásokkal foglalkoztak. 2022-től viszont megújultak, számítógépes szoftverekkel és hardverekkel kereskednek.

Bebihir.hu - Babaváró ajándék, babaköszöntő, babalátogató gólya - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruházat készítettünk a budapesti Dativus Consulting Kft. számára. A webshop a baba érkezéséről szóló hírt hozza el termékével, ahol is egy 122x88cm-es gólya figurát helyezhetünk el az ajtón, kerítésen, stb.

Puzzletar.hu - Puzzle kölcsönzés, kirakó bérlés - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruházat készítettünk a JIGVILÁG Kft. számára. A webáruházban lehetőség van puzzle és kirakós kölcsönzésre, bérlésre. Továbbá éves tagsági díjat is kiválthatnak a látogatók. A puzzle kölcsönzéssel kapcsolatos minden teendőt elvégez a webshop, a kölcsönzések lebonyolítása mindössze néhány kattintással megoldható

Texshop.hu - Női, férfi divat és ruházati webáruház - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruházat készítettünk a TEXSHOP számára. A webshop férfi és női divat ruhákat forgalmaz. A termékoldalak egyedi designnal készültek, személyre szabott szín- és méretválasztóval, mérettáblázattal, melyek jelentősen megkönnyítik a vásárlást a látogatók számára

Platinumshop.hu - Videójáték szaküzlet és szerviz - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruházat készítettünk a nagy múltú Platinumshop számára. A megújított webáruház a régi design színvilágát egy új, korszerű stílusba költöztettük. Emellett számos új funkciókkal bővítettük a webshopot.

Sexship.hu - szexshop, szexbolt diszkrét szállítással - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruházat készítettünk a Hugo Clipper Bt. számára. A szexshop széles körű termékeket kínál és kiemelten fontos szolgáltatásuk közé tartozik a 100%-ig diszkrét szállítás, valamint 25.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kapnak a vásárlók.

Vizesszakuzlet.hu - Otthon, konyha, háztartás, víz, villamosság - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruházat készítettünk a szigetvári vizes szaküzletnek. A webáruházban megtalálható minden termék és kategória szerint vásárolhatnak a látogatók. A termékeken kívül a webshop ismerteti a cég helyét és elérhetőségét.

Koszorubudapest.hu - Koszorú rendelés, virág rendelés Budapest - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruházat készítettünk a Jamak Kft. számára. A webáruház koszorú és virágcsokor rendelését biztosítja rövid időn belül Budapest és környékén. A vásárló többféle méret közül választhat, valamint tovább extrákat is adhat hozzá. Majd könnyedén bankkártyával is kifizetheti és rövidesen kézhez kapja rendelését.

Klimafutar.hu - Széleskörű klíma választék - reszponzív webáruház készítés

Klíma kereskedelemmel és telepítéssel foglalkozó mobilbarát webáruház, egyedi designnal. Az érdeklődők klímákat tudnak megvásárolni, szolgáltatásokat tudnak megrendelni a webáruház felületén, amely a felhasználói élményt szem előtt tartva készült el. A webshop részletes termékkeresővel rendelkezik, a főoldal megtervezése során arra törekedtünk, hogy a fontosabb termékcsoportok és a kiemelt, akciós, új termékek azonnal elérhetők legyenek a látogatók számára.

Shop.a3oraskert.hu - A 3 órás kert könyv, vetőmagok forgalmazása - reszponzív webáruház készítés

Shop.a3oraskert.hu - A 3 órás kert könyv, vetőmagok forgalmazása - reszponzív webáruház készítés
3H Garden Kft. (Bér)

Reszponzív honlapot készítettünk a 3H Garden Kft. számára. A fő termék Őry Barnabás által írt A 3 Órás Kert című könyv, ami megtanítja olvasóját hogyan termelje meg saját magának zöldségeit, mindössze heti 3 órában.

Továbbá sokféle vetőmagok forgalmazásával is fogalalkoznak, ami levélzöldségeket, gyökérzöldségeket, hagymaféléket, nyári zöldségeket, hülvelyeseket, káposztaféléket és fűszereket jelent.

Petlandshop.hu - Macska és kutya kiegészítők, termékek - reszponzív webáruház készítés
 1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
 2. 4.500 termék a webáruházban
 3. Többszintű kategória megjelenítés
 4. Cetelem integráció
 5. Intelligens kapcsolódó termékajánló
 6. Bankkártyás fizetés (OTP)
 7. PayPal fizetés
 8. Google Adwords Remarketing integráció
Sega-trade.hu - - reszponzív webáruház készítés

Biztonságtechnika, távközléstechnika termékek kereskedelmével foglalkozó mobilbarát webáruház. A webáruház, ahogy minden általunk készített webshop, egyedi designnal készült, a megbízó igényei alapján. A letisztult, könnyen használható kialakításnak köszönhetően a böngészés és a vásárlás nagyon egyszerű. Hasonlóan könnyen megy a webshop adminisztrációja és a rendelések feldolgozása is, köszönhetően a jól megtervezett adminisztrációs felületnek.

Lanckerekwebaruhaz.hu - Lánckerék webáruház - reszponzív webáruház készítés

Ipari hajtástechnikai termékek reszponzív webáruháza. A webshopban szinte minden terméket megtalálhatnak az érdeklődők a hajtástechnika témakörében. A több ezer termék közötti keresést a szabad szavas kereső és a jól felépített kategória rendszer segíti. A webáruház a kereskedelmi feladatok mellett raktárkészletet is kezel, így a vásárlók a webshopon már a rendelés leadása előtt tisztában lehetnek a rendelkezésre álló termékekkel.

Werkzeugschrank.eu - Profi szerszámtárolási megoldások - reszponzív webáruház készítés

Szerszámkocsik, szerszámszekrények kereskedelmével foglalkozó reszponzív webshop. A nemzetközi kereskedelmet elősegítve a webáruház három nyelven, angolul, németül és magyarul működik. A webáruház egyedi designnal készült, amely illik a termékpalettához. Az egyedi termékoldalak úgy lettek megtervezve, kialakítva, hogy a lehető legtöbb információt tartalmazzák a termékekről.

Dress43.hu - Válogatott használt ruházat - reszponzív webáruház készítés

Minőségi, válogatott használtruha kereskedelemmel foglalkozó mobilbarát webshop. A webshop egyedi designnal készült, amit az Angliából származó termékekhez igazítottunk. A cél az volt, hogy a webáruház egyszerű, átlátható legyen, hogy a vásárlók minél egyszerűbben megtalálják a ruhákat. A webshop többszintű kategória rendszerrel készült, a kategóriák részletesek, jól áttekinthetők, ami szintén a gyors böngészést, keresést segíti.

Mesebelinyelvtanulas.hu - nyelvtanulás, nyelvi csomagok gyerekeknek - reszponzív webáruház készítés

Nyelvtanulást segítő oktatócsomagokat árusító reszponzív webáruház. A webáruházban tananyagcsomagokat vásárolhatnak meg az érdeklődők, melyek segítségével már kisgyermekkorban el lehet kezdeni a nyelvtanulást. A webshop egyedi designja a termékeknek megfelelően készült, a játékosság, a mesék kerültek előtérbe.

Hibakod.hu - Hibakód olvasás - reszponzív webáruház készítés

Autószerelés eszközök, gépek reszponzív webáruháza. A webshopban a termékek mellett a hibakód olvasás szolgáltatás kapott kiemelt szerepet. A kereskedelem mellett a webshop egy hasznos bloggal, hírek résszel is rendelkezik, ahol az érdeklődők rengeteg hasznos cikket találhatnak az autószerelés, autó meghibásodások, tesztek témaköreiben. A cikkek több szempontból is hasznosak, először is látogatókat hoznak a webáruházhoz a Google-ből, valamint a vásárlók is hasznos információkkal gazdagodhatnak a cikkeknek köszönhetően.

Best-life.hu - Bio, organikus kender termékek, bio cbd olaj, bio cbd kender - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív, egyedi designnal készített webshopot készítettünk. A webáruház bio, organikus kender termékek kereskedelmével foglalkozik, a webáruház színvilága a termékek színének megfelelően lett megtervezve. A webshop egyszerű, letisztult menü szerkezettel készült, így a termékek a hangsúlyosak a webáruház egészén. A navigáció, a kategóriák, termékek közötti választás egyszerűen, gyorsan történik, ami jelentősen leegyszerűsíti a vásárlási folyamatot.

Poly-market.hu - Kerti bútor, kerti termék, háztartási elem - reszponzív webáruház készítés

Poly-market.hu - Kerti bútor, kerti termék, háztartási elem - reszponzív webáruház készítés
Czwick Jakab E.V. (Budapest)

Mobilbarát, műanyag kerti bútorokat, eszközöket árusító webshop. A design az igényeknek megfelelően készült, és modern, egyedi kinézetet kölcsönöz a webáruháznak. A nyitó képen egy nagy képes, szöveges animációs blokk várja a vásárlókat, ahol kiemelhető bármilyen termék, üzenet, hogy azonnal találkozzanak vele a látogatók. A webshopon bankkártyás fizetés lett beüzemelve, de vannak olyan termékek, ahol megadható, hogy csak előreutalással legyenek megrendelhetők. A webshop számlázó programmal van összekötve, így a számlázás is rendkívül egyszerűen, gyorsan történik, az egyéb adminisztrációs feladatokkal együtt.

Pecsiagroker.hu - Kertészeti áruház - Reszponzív webáruház készítés

Reszponzív kertészeti, kerti gép webáruház. A webáruház egyedi designja a termékekhez, a működési területhez lett tervezve, igazítva. A webáruház könnyen üzemeltethető, köszönhetően a felhasználóbarát, egyszerűen használható adminisztrációs felületnek. A vásárlást többek között a főoldalon megjelenő kiemelt és új termékek, a jól megtervezett kategória rendszer és a részleten termékoldalak is elősegítik.

Mastroweld.hu - Mastroweld termékek áruháza - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruházat készítettünk a GYS és a MASTROWELD termékek magyarországi képviseletét és márkaszervizét ellátó Mastroweld Kft. számára. A webshop színvilágát a kereskedelmi jellemzők adják, a design letisztult, a termékeknek megfelelő. A webáruházat számlázóprogrammal kötöttük össze, raktárkészlet kezeléssel rendelkezik, és az adminisztráció is rendkívül egyszerű.

Shop.neuto.hu - Építőanyag kereskedés - reszponzív webáruház készítés

Webáruházat és bemutatkozó honlapot is készítettünk Ügyfelünk számára. Mindkét oldal színvilága, designja nagyon hasonló, és illeszkedik az építőipar, építőanyag kereskedelem témához. A honlap is és a webáruház is mobilbarát, egyedileg megtervezett designnal. A rendelések könnyedén feldolgozhatók, az admin felületen vásárlói csoportok hozhatók létre, akár csoportonkénti kedvezményekkel.

Levendulo.hu - Levendülő Vendégház - reszponzív webáruház készítés

A Szigetvártóól nem messze található Leven-dülő Vendégház weboldala, és saját készítésű bio termékek webáruháza. A webshop két funkciót is szolgál, az érdeklődők megismerhetik a vendégházat, valamint vásárolhatnak, rendelhetnek is a bio termékek közül. Az egyedi design elsősorban a vendégház népszerűsítésére készült, de a termékek is egyedi oldalt, kinézetet kaptak.

Stilusdekor.hu - tapéták, Falmatricák, Pószterek, Gyerek pószterek és tapéták - reszponzív webáruház készítés

Tapéták, falmatricák, poszterek, gyerek poszterek árusításával foglalkozó mobilbarát webshopot. A webáruházat a termékeknek megfelelően terveztük meg, letisztult, egyszerű, de mégis modern kinézettel készült a webáruház. A termékek nem csak könnyedén megvásárolhatók, hanem egy kattintással lehet e-mailben ajánlani őket ismerősöknek, és véleményt is tudnak írni a vásárlók, amik tovább segítik az eladásokat.

Bcac.hu - Számítástechnikai és műszaki cikk kereskedés - reszponzív webáruház készítés

Számítástechnikai és műszaki cikk reszponzív webáruház, modern, letisztult designnal. Fontos szempont volt a webárház elkészítése során a könnyű kezelés, amit a fejlett tartalomkezelő rendszer és az egyszerű, átlátható admin felület segít elő. A termékek feltöltése, a rendelések kezelése nagyon egyszerű, a számlázóval való összekötésnek köszönhetően néhány kattintással a teljes rendelési folyamat elintézhető.

Naturalfit.hu - étrendkiegészítők - reszponzív webáruház készítés

Naturalfit.hu - étrendkiegészítők - reszponzív webáruház készítés
Kovács Zsolt e.v. (Komló)

Étrend-kiegészítők mobilbarát webáruháza, egyedi, látványos designnal. A főoldal figyelemfelkeltő, sportos designnal készült, aminek köszönhetően a látogatók azonnal tudják, hogy milyen webáruházra érkeztek. A keresési funkciónak köszönhetően az étrend-kiegészítőket könnyen meg lehet találni, a kategóriáknál pedig mennyiségre, tablettákra is lehet szűrni.

Atshop.hu - Lakástextil, kreatív hobbi, ruházat - reszponzív webáruház készítés

Atshop.hu - Lakástextil, kreatív hobbi, ruházat - reszponzív webáruház készítés
Spiczmüller Tibor e.v. (Budapest)

Lakástextil, kreatív hobbi, ruházati webáruház, egyedi, reszponzív designnal. A többszintű, jól megtervezett kategória rendszernek köszönhetően a látogatók könnyen megtalálják a termékeket, amire szükségük van, a széles termékpaletta mellett is. A főoldalon is a termékeké a főszerep, a menü alatt közvetlenül látványos termékajánló kapott helyet, alatta pedig a kiemelt, új, akciós és top termékek jelennek meg.

Fleurbox.hu - Egyedi ajándékboxok - reszponzív webáruház készítés

Fleurbox.hu - Egyedi ajándékboxok - reszponzív webáruház készítés
LEADEVENTS Kft. (Budapest)

Egyedi ajándékboxok árusításával foglalkozó reszponzív webáruház. A webshop elkészítése mellett arculatot is terveztünk Ügyfelünknek, aminek köszönhetően nem csak a webáruház, de a teljes vállalkozás hasonló elemeket tud használni kommunikációja során. A főoldal felső részén, kiemelt helyen jelennek meg a kiemelt, új és akciós termékek, így könnyedén lehet a főbb termékekre felhívni a látogatók figyelmét.

Webshop.bordiszmuves.hu - Bőrdíszműves webáruház - reszponzív webáruház készítés

Minőségi bőrdíszműves termékek mobilbarát webáruháza. A webshop színvilága, egyedileg megtervezett designja a bőrdíszműves termékeket idézi. A termékek között nagyon egyszerű a vásárlás, köszönhetően a jól megtervezett kategória rendszernek. A webáruház adminisztrációját megkönnyíti többek között a könnyen használható adminisztrációs felület, ahol néhány kattintással lehet kategóriákat, termékeket létrehozni, módosítani a szállítási költségeket, vagy akár a leadott rendelések tartalmát is.

Emelouzlet.hu - Targoncák és vontatók webáruháza - reszponzív webáruház készítés

Elektromos targoncák, vontatók webáruháza, a targoncákhoz igazított színvilággal. A webáruház egyedi, modern, igényes, könnyen átlátható designnal készült. A kiemelt termékek modul segítségével a főoldalon megjeleníthetők a kiválasztott termékek, így minden látogató azonnal találkozhat a legfontosabb termékekkel, amikor megérkezik az oldalra. A webáruház többek között raktárkészlet kezeléssel, adminisztrátor általi telefonos rendelés leadási lehetőséggel is rendelkezik.

Puzzlekucko.hu - felnőtt és gyermek puzzlek - reszponzív webáruház készítés

Puzzle webáruház egyedi színvilággal, designnal. A rengeteg puzzle között megkönnyíti a választást és a böngészést a jól felépített kategória rendszer és a részletes keresési funkció. A termékekre szűrhetünk darabszám, gyártók, de akár művészek alapján is. A webáruház, többi webshopunkhoz hasonlóan, könnyedén üzemeltethető, köszönhetően az olyan funkcióknak, mint a fejlett tartalomkezelő rendszer, a   hatékony adminisztrációs felület vagy az intelligens megrendelés modul.

Formaboutique.hu - Antik bútorok - reszponzí webáruház készítés

Antik bútorok és kiegészítők forgalmazásával foglalkozó mobilbarát webáruház. A webshop designja a termékeket és a tevékenységet tükrözi, modern, letisztult, könnyen áttekinthető. A webshophoz blog is készült, ahol rendszeresen lehet híreket, érdekességeket, cikkeket megosztani az érdeklődőkkel. Mind a rendelési folyamat, mind a rendelések adminisztrációja nagyon egyszerű, így a lehető leggyorsabban lehet vásárolni is és a vásárlásokat feldolgozni is.

Autogumi.shop.hu - Új gumi és felni értékesítés - reszponzív webáruház készítés

Autogumi.shop.hu - Új gumi és felni értékesítés - reszponzív webáruház készítés
Someport Kft. (Budapest)

Autógumikat, felniket árusító reszponzív webáruház. A webáruház egyedi funkcióval, az autógumiknak, termékeknek megfelelő részletes keresővel készült, így az érdeklődők azonnal, néhány kattintás után megtalálhatják a saját autójuknak megfelelő termékeket. Az egyedi kereső mellett olyan funkciók segítik az eladásokat, mint pl. a hírlevél feliratkozási lehetőség, az egyszerű rendelés leadás, vagy az egyedi, a termékekhez igazított webáruház design.

Anekketaska.hu - táksa, hátizsák, laptoptáska, utazótáska - reszponzív webáruház készítés

Anekke táskák és kiegészítők kereskedelmével foglalkozó reszponzív webáruház. A webshop egyedi designja a termékekhez igazodva készült, a webáruház kinézete követi a termékek színvilágát, gyakori motívumait. A webáruház könnyen kezelhető, az adminisztrációs felületnek köszönhetően néhány kattintással lehet pl. termékeket feltölteni, kategóriákat létrehozni, szállítási költségeket beállítani, változtatni. Rendszerünk a rendelések feldolgozását is megkönnyíti, a megrendelés beérkezésétől kezdve adminisztrálni lehet a folyamatot a kézbesítésig.

Porzsakmester.hu - porzsák, porszívó webáruház - reszponzív webáruház készítés

Porzsák, porszívó alkatrészek, kellékek forgalmazásával foglalkozó reszponzív webáruház. A webshop készítés során a Porzsákmester korábbi webáruházához hasonló felépítésű shop készült, de új, egyedi designnal. A funkciók, a design elemek, a reszponzív design mind megfelelnek egy mai webáruházzal szemben támasztott igényeknek.

Lenadivat.hu - Minőségi női divat - reszponzív webáruház készítés

Női divat webáruház egyedi designnal, mobilbarát kialakítással. A többszintes kategória rendszernek köszönhetően az érdeklődők könnyedén tudnak válogatni a divatcikkek között, majd pedig a részletes mérettáblázat segítségével ki tudják választani, hogy melyik méretre van szükségük. A könnyű vásárlást segíti, hogy a rendelések leadhatók regisztráció nélkül is, valamint van lehetőség Facebook profillal történő bejelentkezésre is.

Apacsekszer.hu - Apacs Ékszer reszponzív webáruház készítés

Ékszerek, ezüst ékszerek webáruháza. A webshop főoldalán az automatikusan váltakozó bannerek és a kiemelt, új, akciós és top ékszerek is eladásokat segítik elő. A webshop egyedi, reszponzív designnal készült, így minden eszközön és felbontáson egyformán jól jelenik meg. A fejlett tartalomkezelő és blogrendszernek köszönhetően a webshop, ahogy minden webshopunk is, alap Word ismeretekkel egyszerűen működtethető, kezelhető.

Shop.lorinczkft.hu - Szállítópálya alkatrészek és ipari műanyagok - reszponzív webáruház készítés

Mobilbarát, egyedi webshopot készítettünk Ügyfelünk számára. A webáruház szállítópálya-alkatrészek forgalmazásával, valamint egyedi igények szerint kialakított ipari műanyag termékek értékesítésével foglalkozik. A webshop adminisztrációját többek között megkönnyíti a könnyen kezelhető adminisztrációs felület, az egy oldalon kezelhető termékverziók, a részletes termék modul is. A webshop intelligens keresővel készült, amely automatikus kiegészítő funkciójának köszönhetően jelentősen megkönnyíti a vásárlást.

Onlineoutletbutor.hu - Bútorwebáruház - reszponzív webshop készítés

Egyedi designnal készült mobilbarát bútor webshop. A webshop modern, letisztult és nagyon könnyen átlátható designt kapott. A főoldal dinamikusra lett tervezve, a kategóriák, a főoldalon megjelenített termékek és a bannerek is automatikusan lapozódnak, ami a modern hatást még jobban emeli. A termékek a többszintes kategória rendszernek köszönhetően könnyedén rendszerezhetők, a kategóriák, közösen a részletes szűrési rendszerrel megkönnyítik a böngészést, a vásárlást.

Kikilla.hu - Élelmiszer webshop - reszponzív webáruház készítés

Reszponzív webáruház egyedi designnal. A webáruház sajátossága, hogy az üzemeltetők futárszolgálattal és bizonyos településekre saját maguk is szállítanak. Ezek közül a vásárlók tudnak választani a rendelése leadása során. A webshop főoldalán akciós, top és új termékek emelhetők ki. A fejlett kategória rendszernek köszönhetően a termék között egyszerű a keresés, választás.

Webshop.megapapir.hu - írószer, irodaszer - reszponzív webáruház készítés

Régi ügyfelünk, a Mega-Papír 2004 Kft. webáruházát újítottuk meg a mai követelményeknek megfelelően. A webshop felhasználóbarát, könnyedén lehet a termékek között böngészni, rendelést leadni. Nem csak a vásárlás, hanem az üzemeltetés is nagyon egyszerű, köszönhetően a könnyen kezelhető adminisztrációs felületnek. Az admin felületen a termékek, kategóriák néhány kattintással módosíthatók, a rendelések feldolgozhatók, igény esetén a leadás után is változtathatók.

Deltafashion.hu - Divatos férfi, női, gyerek ruházat - reszponzív webáruház készítés

Divatos férfi, női gyerekruházattal, kiegészítőkkel, sportruházattal kereskedő mobilbarát webshop. A webáruház főoldalán jól látható helyre kerültek a kiemelt és az új termékek, így ezekkel szinte minden látogató találkozni fog. A többszintű kategória rendszernek köszönhetően azok a termékek is könnyedén megtalálhatók, melyek nem kerülnek ki a főoldalra. A beérkező rendelések feldolgozása az adminisztrációs felületen történik, ahol a rendelések tartalma akár utólag is módosítható.

Kabelkereskedo.hu - kábelek, vezetékek forgalmazása - reszponzív webáruház készítés

Kábeleket, vezetékeket, szerelési anyagokat árusító mobilbarát webshop. A webáruház egyedi funkciója a rendkívül részletes szűrési rendszer, melynek köszönhetően a szakemberek könnyedén megtalálhatják azokat az anyagokat a széles kínálatban, melyekre szükségük van. Nem csak rendelés leadására, hanem ajánlatkérésre is lehetőség van, így az érdeklődők le tudják írni, hogy mire van szükségük, a webshop üzemeltetője pedig ez alapján el tudja készíteni az egyedi ajánlatot.

Spuriadalek.hu - Spuri Adalék - reszponzív webáruház készítés

Spuri üzemanyag adalékokat árusító reszponzív webshop. Az egyedi designnak köszönhetően az autózás és a termékek kerültek a középpontba. A kisebb kiszerelésű termékek azonnal megvásárolhatók, nagyobb kiszerelésben történő vásárlás előtt pedig egyedi árajánlat kérésére van lehetőség a webáruház felületén.

Changeme.hu - Szemüveg konfigurátor, webáruház - reszpnzív webáruház készítés

Mobilbarát szemüveg konfigurátor webáruház. A webáruházban egyedi szemüvegeket lehet készíttetni a teljesen egyedi szemüveg konfigurátornak köszönhetően. A vásárlók ki tudják választani a nekik tetsző szemüvegkeretet, majd pedig a konfigurátor segítségével személyre tudják azt szabni a rendelés leadása előtt. Minden szemüvegnél választható több különböző szár és lencse csomag is. Amikor a vásárlók összeállítják a tökéletes szemüveget, azonnal meg is tudják azt rendelni a webshop felületén.

Mystylefashion.hu - divatos ruhakollekciók - Reszponzív webáruház készítés

Női ruhák árusításával foglalkozó reszponzív webáruház. Az egyedi webáruház desingt a divat világát és a várható fiatal vásárlókat figyelembe készítettük el. A webshopba gyorsan, egyszerűen lehet új termékeket feltölteni, köszönhetően a fejlett tartalomkezelő és blogrendszernek. A főoldalon megjelennek a fő és az akciós termékek, így itt könnyedén lehet termékeket kiemelni. A beérkező megrendelések az adminisztrációs felületen néhány kattintással kezelhetők.

Shop.furgonszerviz.com - Furgon alkatrészek - Reszponzív webáruház készítés

Citroen Jumper, Fiat Ducato, Peugeot Boxer alkatrészek kereskedelmével foglalkozó mobilbarát webáruház. Mint minden webáruházunk, ez is egyedi designnal készült. A webshop termékei autótípusonként kerülnek kategóriákba, és az egyes típusoknál évjárat szerint is csoportosítva vannak. A fejlett keresőnek köszönhetően a vásárlók akár egy szó beírásával is megtalálhatják a szükséges alkatrészeket. A webshop főoldalán kiemelt és akciós termékek jeleníthetők meg, melyek az adminisztrációs felületen egyszerűen beállíthatók. 

Bergep.hu - Építőipari gépek kölcsönzése, értékesítése, szervize - Reszponzív webáruház készítés

Építőipari gépek kölcsönzésével, értékesítésével, szervizelésével foglalkozó cég webáruháza. A webshop sajátossága, hogy nem konkrét termékeket lehet megvásárolni, hanem szolgáltatásokat lehet igénybe venni, eszközöket, gépeket lehet bérelni. Az oldal hasonlóan van felépítve, mint egy webáruház, webáruházas motorral is dolgozik, a kategória oldalak, termékoldalak olyanok, mint egy webshopnál. A weboldal, a felhasználóbarát adminisztrációs felületnek köszönhetően, könnyen üzemeltethető, minimális szövegszerkesztői ismeretek birtokában.

Cipobazis.hu - Férfi, női, gyerek cipő - reszponzív webáruház készítés

Cipobazis.hu - Férfi, női, gyerek cipő - reszponzív webáruház készítés
Flekenstein Nikolett e.v (Szeged)

Mobilbarát, cipők kereskedelmével foglalkozó webshop. A webáruház a minél jobb vásárlói élményt figyelembe véve készült, a design, a kategória- és a termékoldalak is a könnyű böngészést, vásárlást szolgálják. A főoldalon helyet kapnak a kiemelt termékek, valamint bannerek segítségével látványos módon mutathatók be termékek. A kategóriaoldalon szűrni lehet árra, gyártóra, méretre és színre is, hogy gyorsan lehessen a termékek között válogatni. A termékoldalon látható a raktárkészlet az egyes termékekből, és a termékoldal egy kattintással nyomtatható, megosztható.

Jarmugyartoshop.hu - autóbusz légrugós vezetőülés - reszponzív webáruház készítés

Régi ügyfelünk webáruházát újítottuk meg. A webshop, a mai követelményeknek megfelelően, egyedi, reszponzív designnal készült. A webshop főoldalán kiemelésre kerültek a legfontosabb termékek, aminek köszönhetően a látogatók egyből találkozhatnak velük. Mivel webáruház megújításról van szó, így a régi termék URL-ek automatikusan az új termékekre irányítanak a visszafordulási arány minimalizálása érdekében. A webáruház termékei nem csak az adminisztrációs felületen keresztül, hanem .csv segítségével, automatikusan is feltölthetők.

Bmxcross.hu - BMX Cross kerékpárok és alkatrészek - reszponzív webáruház készítés

BMX Corss kerékpárok árusításával foglalkozó webshop. A webáruház elkészítése előtt logót is készítettünk Ügyfelünknek, melyet aztán a webshop design elkészítéséhez is felhasználtunk. A főoldal tetején bannerek segítségével kiemelhetők termékek, kategóriák, alatta pedig kiemelt, új, akciós és top termékek jeleníthetők meg. Nem csak a főoldal, hanem a termékoldalak is a vásárlókat szem előtt tartva készültek, részletes leírást, rengeteg termékképet lehet az egyedileg megtervezett termékoldalra feltölteni. A biciklik közötti választást a árszűrési és az attribútum szerinti szűrési funkciók segítik.

Multidezoudvar.hu - Íjászat reszponzív webáruház készítés

Hagyományőrző, íjászat webáruház egyedi, reszponzív designnal. A webshop termékei kézzel készülnek, így a vásárlók garantáltan egyedi íjászati kiegészítőkkel gazdagodhatnak vásárláskor. A webshop többszintű kategória modullal, összetett termék modullal van felszerelve. A termékekhez nem csak képet, leírás, árat lehet feltölteni, hanem jellemzőket is lehet választani, egyes termékekre feliratokat lehet megadni. Ezeket a plusz információkat a webshop továbbítja az üzemeltető fel, aki így el tudja készíteni az egyedi termékeket. A webshop súlyhatáros szállítási költséget számol, így a nehezebb termékek sem okoznak gondot a szállításkor.

Tubakkesztyu.hu - Minőségi férfi és női bőrkesztyűk, Pécs - reszponzív webáruház készítés

Három nyelvű, kesztyűk árusításával foglalkozó nagykereskedelmi webáruházat készítettünk ügyfelünk számára. A webáruház termékei mindenki számára megtekinthetők, az árak azonban csak bejelentkezés után jelennek meg a felhasználók számára. A webshop főoldalán tetszőleges termékeket lehet kiemelni, mindössze néhány kattintással, valamint bannerek, sliderek megjelenítésére van lehetőség. A termékek mellett blog/hírek rész is lett kialakítva az oldalon, amely segít a keresőoptimalizálásban és az érdeklődőkkel történő információ megosztásban is. A webshop raktárkészlet kezeléssel rendelkezik, így az üzemeltető és a vásárlók is láthatják, melyik termékből mennyi érhető el éppen.

Febo.hu - horgászbolt webáruház - reszponzív webáruház készítés

Febo.hu - horgászbolt webáruház - reszponzív webáruház készítés
Kapuvári Ádám EV. (Marcali)

FEBO fishing webáruház, egyedi designnal. A webshop főoldalát úgy készítettük el, hogy a fontosabb kategóriákat, termékeket könnyedén meg lehessen itt jeleníteni, így a vásárlók azonnal találkozhatnak a legfontosabb termékekkel. Nem csak a főoldal, hanem a webshop teljes egésze a vásárlást segíti elő, köszönhetően olyan funkcióknak, mint pl. a többszintű kategória rendszer, a termékértékelések, a termékekhez feltölthető vélemények, az „ismerősnek ajánlom funkció”. A webshop üzemeltetése is nagyon egyszerű, a webáruház tud raktárkészletet kezelni, a leadott rendelések tartalma utólag is módosítható, a korábbi vásárlások visszanézhetők, a rendelések egy kattintással kiexportálhatók futárszolgálatok számára.

Pecabaja.hu - Horgászwebáruház, horgászfelszerelés - reszponzív webáruház készítés

Pecabaja.hu - Horgászwebáruház, horgászfelszerelés - reszponzív webáruház készítés
Várszegi József (Baja)

Horgászfelszerelések árusításával foglalkozó webáruházat készítettünk ügyfelünk számára. A webáruház egyedi designnal készült, melyet a horgászat téma alapján készítettünk el. A webshop főoldalán a kategóriák és a termékek kapták a főszerepet, lehetőség van termékeket kiemelni a főoldalra, valamint megjelennek a legújabb és az akciós termékek is itt. A webshop reszponzív, minden eszközről egyformán jól jelenik meg, így akár horgászat közben, a part mellől is lehet vásárolni. Nem csak a vásárlás, hanem az üzemeltetés is egyszerű, köszönhetően a felhasználóbarát adminisztrációs felületnek.

Tisztitoszerpiac.hu - széleskörű tisztítószerek - reszponzív webáruház készítés

Tisztítószerek kereskedelmével foglalkozó webshopot készítettünk ügyfelünk számára. A webáruház mobilbarát, okostelefonon és tableten is egyformán kiválóan jelenik meg. A webáruház egyedi designnal készült, amely segít előtérbe helyezni a termékeket. A webshop főoldalán a főbb kategóriákat kiemelő animációk alatt legújabb, kiemelt, akciós és top termékeket lehet kiemelni, megjeleníteni. A felhasználóbarát adminisztrációs felületnek köszönhetően a webshop egyszerűen, alap szövegszerkesztői ismeretek birtokában könnyedén üzemeltethető.

Kreativkavics.hu - készségfejlesztő társasjáték gyerekeknek - reszponzív webáruház készítés

Kreatív, kézzel készített, díszített kövek webáruháza. A webshop egyedileg tervezett, reszponzív dizájnnal készült, melyet a webshop témájához igazítottunk mind a színvilágban, mind a motívumokkal. A webáruház főoldalán kiemelésre kerültek a fontosabb termékek és a webshop előnyei egyaránt. A vásárlást többek között a tudatosan felépített és megvalósított kategória rendszer, a részletes termékoldal is segítik. A webshop egyszerűen, minimális hozzáértéssel könnyedén üzemeltethető, köszönhetően a fejlett tartalomkezelési rendszernek. Az adminisztrációs felületen megtekinthetők, módosíthatók a leadott rendelések, szerkeszthetők a termékek, beállíthatók a fizetési és szállítási lehetőségek is.

Langarden.hu - Állattartók és kerttulajdonosok - reszponzív webáruház készítés

GDPR megfelelő, egyedi designnal készült webáruház. A webshop állateledeleket, növényvédelmi eszközöket árusít. A vásárlást többek között a reszponzív design, a főoldalon kiemelt termékek, a többszintű kategória rendszer és a fejlett, modern termékoldalak segítik. Olyan extra funkciók is kerültek a webáruházba, mint pl. a nagyobb megrendelés esetén egyedi árak, a vásárlások u tán járó hőségpontok, valamint a bizonyos rendelési összeg feletti százalékos kedvezmények. Mivel a cég csak az ország egy bizonyos részére végez szállítást, így egy olyan rendszer lett megvalósítva, hogy a vásárlók csak a vonzáskörzetbe tartozó településekre kérhetik a csomagok kiszállítását.

Puckator.hu - ajándék nagykereskedés - reszponzív webáruház készítés

Puckator.hu - ajándék nagykereskedés - reszponzív webáruház készítés
Puckator (Olaszország)

A nemzetközi Puckator cég magyarországi webáruházát készítettük el. A webshop a mai követelményeknek köszönhetően egyedi, mobilbarát designnal készült. Mivel nagykereskedelmi webshopról van szó, az árakat látni és vásárolni csak regisztrációt követően van lehetőség. A cég Európa számos országába végez szállítást, az országok zónákba vannak osztva, zónánként és a megrendelés összegétől függő, különböző szállítási költségekkel. Emellett a kosár oldalon lehetőség van standard és elsőbbségi szállításra is, szintén különböző szállítási költségekkel. Minden terméknek három különböző ár adható meg, attól függően, hogy hány darabot rendelnek belőlük a vásárlók.

Nimfas Corporation Bt. (Budapest)

Autóalkatrészek árusításával foglalkozó mobilbarát webshop. A webshop egyedi, a cég színvilágához igazodó designnal készült el. A főoldalon lehetőség van kiemelt, új, akciós és top termékek megjelenítésére. A webshopban megtalálható szinte minden alkatrész, amire egy autótulajdonosnak szüksége lehet, kategóriákra bontva. Az alkatrészek közötti válogatást a webáruház fejlett szűrési rendszere biztosítja, ahol gyártóra, modellre, típusra is lehet szűrni. A vásárlók dolgát az árajánlat kérő űrlap is segíti, ahol a jármű típusa, évjárata alapján lehet érdeklődni a webshopban nem megtalálható alkatrészek beszerzési feltételeiről.

Laughingangels.hu - Erotikus segédeszközök - reszponzív webáruház készítés

Laughingangels.hu - Erotikus segédeszközök - reszponzív webáruház készítés
V-Forrás Kft. (Veszprém)

Egyedileg tervezett designnal készült reszponzív webshop. A főoldalon kiemelt, akciós, új termékek megjelenítésére használt blokk lett készítve, így a vásárlók azonnal találkozhatnak a fontosabb termékekkel. A többi termék közötti egyszerű válogatást, nézelődést a többszintű kategória rendszer biztosítja. A webshopra hírek, cikkek tölthetők fel, melyek nemcsak a vásárlók tájékoztatására, hanem keresőoptimalizálásra is kiválóan alkalmasak. A webáruház működtetése rendkívül egyszerű, köszönhetően a felhasználóbarát adminisztrációs felületnek.

Finompeca.hu - reszponzív horgász webáruház készítés

Horgászfelszerelés webáruház mobilbarát, reszponzív kialakítással, egyedileg elkészített designnal. A webshop többszintes kategória rendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően a termékek rendszerezhetők. A főoldalon elhelyezett új, top és akciós termék modulok segítségével a vásárlók a weboldalra érkezés után azonnal találkozhatnak a kedvelt termékekkel. A kiemelt termékeknek egy külön blokk jutott, ahova manuálisan besorolhatók azok a termékek, melyeket az üzemeltető reklámozni szeretne. A webáruház felületén lehetős van blogolásra, cikkek írására, amivel rengeteg hasznos információt lehet megoldani az érdeklődőkkel.

DS Trade GmbH (Ausztria)

CBD-olajok, vaporizátorok árusításával foglalkozó mobilbarát, reszponzív webshop. A webáruház fejlett tartalomkezelő rendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően egyszerűen üzemeltethető. A termékek, kategóriák, oldalak szerkesztése minimális szövegszerkesztési tudással és néhány kattintással elvégezhető. A rendelés modulnak köszönhetően a webshop adminisztrációs felületén a beérkezett rendelések megtekinthetők, valamint módosíthatók, szerkeszthetők. A leadott rendelés státuszának változásáról a vásárlók automatikus e-mail üzenetet kapnak, így mindig tudni fogják, milyen fázisban van megrendelésük.

Muzikdiszkont24.hu - Hangszerkereskedelem korlátok nélkül - Reszponzív webáruház készítés

Muzikdiszkont24.hu - Hangszerkereskedelem korlátok nélkül - Reszponzív webáruház készítés
Tajti-Music Hangszerkereskedelmi Kft. (Pellérd)

Hangszer kereskedelemmel foglalkozó reszponzív webshopot készítettünk Ügyfelünk számára. A webáruházban lehetőség van új és használt hangszerek vásárlására egyaránt. A webshop több olyan egyedi funkcióval is rendelkezik, melyek külön ide lettek fejlesztve. Ilyenek pl. a kedvezmények igénylése zeneiskolai intézményeknek, tanulóknak, a hangszer beszámítási lehetőség, a rendezvény hangosítás megvalósítása és a hangszer márkaszerviz. A rengeteg új és használt hangszer között a válogatást a több szintű kategória rendszer és a gyártónkénti és hangszerenkénti besorolások könnyítik meg.

Fillereskincsek.hu - Egyedi kézműves ékszerek - Reszponzív webáruház készítés

Mobilbarát, egyedi készítésű ékszerek árusításával foglalkozó webshop. A webáruház egyedi, reszponzív designnal készült, és megfelel a mai követelményeknek. A hatékony adminisztrációt a könnyen használható adminisztrációs felület és a fejlett tartalomkezelő és blogrendszer segíti. Ezeknek köszönhetően a megrendelések feldolgozása, a termékek közzététele, az új tartalmak feltöltése mind egyszerűen történhet. A webshop e-mail értesítés funkciójának köszönhetően a vásárlók automatikus e-mail értesítést kapnak, amikor megrendelésük beérkezik, vagy megváltozik a státusza.

Lietoscarpe.hu - cipő, táska reszponzív webáruház készítés

GDPR-megfelelő funkciókkal felszerelt mobilbarát webáruház. Ügyfelünk női cipőket, táskákat árusít új webshopjának segítségével, amit megkönnyít többek között az egyedi, reszponzív design és az egyedi bannerek a főoldalon. A webshop többszintű kategória modullal és fejlett termék modullal lett elkészítve, amely megkönnyíti a termékek rendszerezését, a termékoldalak elkészítését. A webshop üzemeltetését a CMS+ tartalomkezelő rendszer, a könnyen kezelhető adminisztrációs felület, az intelligens megrendelés modul, valamint az automatikus e-mail értesítések is segítik.

Villageronline.hu - Kerti eszközök és kiegészítők - reszponzív webáruház készítés

Villageronline.hu - Kerti eszközök és kiegészítők - reszponzív webáruház készítés
Villager®

Kerti eszközök, barkács gép webáruházat készítettünk Ügyfelünk számára. A webshop könnyen használható adminisztrációs felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a webshop működtetését. A design reszponzív, mobilbarát, így minden eszközről könnyedén használható. A vásárlást a reszponzivitás mellett a többszintű kategória rendszer és a részletes szűrési lehetőségek is elősegítik.

Viktrade.hu - reszponzív szaniter webáruház készítés

Viktrade.hu - reszponzív szaniter webáruház készítés
Lénárt Viktor EV (Derecske)

Egyedi, mobilbarát designnal készült webshop. A webáruház a könnyű használhatóságot előtérbe helyezve készült, többek között többszintű kategória rendszerrel, kapcsolódó termékekkel, ismerősnek ajánlom funkcióval, nyomtatható termékoldallal és ajánlatkérési funkcióval van felszerelve. Nem csak a vásárlás, hanem a működtetés is egyszerű, köszönhetően pl. a fejlett tartalomkezelő rendszernek, az átlátható adminisztrációs felületnek, a számlázó összekötésnek és a szállítási és fizetési módok egyszerű konfigurálásának.

Szerszamia.hu - reszponzív szerszám webáruház készítés

Szerszám kereskedelemmel foglalkozó reszponzív webshop. A webáruház a mai igényeknek megfelelően készült, több tízezer terméket kezel egyszerre. A termékek többszintű kategória rendszerrel vannak kategóriákba sorolva, és tovább szűrhetők a fejlett szűrési rendszernek köszönhetően. A webshop készletet is kezel, és a rendelkezésre álló készlet megjeleníthető a termékoldalakon. A termékek nem csak az adminisztrációs felületen, hanem csv feltöltésével is módosíthatók, feltölthetők.

Terepjaroalkatresz.eu - Terepjáró alkatrész reszponzív webáruház

Terepjáró alkatrész kereskedelemmel foglalkozó reszponzív webshop. A webáruház a felhasználói élményt helyezi előtérbe, fejlett szűrési rendszerrel van felszerelve, így egyszerre lehet szűkíteni a megjelenített termékek számát az autó modelljét és az alkatrészek típusát is figyelembe véve. Ha a vásárló nem találja a keresett terméket a webshop kínálatában, akkor egy űrlap segítségével üzenhet a webshop működtetőjének, hogy milyen alkatrészre van szüksége, és értesítést kap, ha be tudták azt szerezni. További felhasználóbarát megoldások a Facebookkal történő bejelentkezés, a termékek közösségi média megoszthatósága.

Egyeditakarmanyok.hu - Egyedi takarmányok reszponzív webáruház készítés

Egyeditakarmanyok.hu - Egyedi takarmányok reszponzív webáruház készítés
Novák Gergely EV (Balatonmáriafürdő)

Hobbiállat, haszonállat takarmányok értékesítésével foglalkozó mobilbarát webáruház. A webshop egyedi, reszponzív designnal készült. A működést tekintve rendelkezik többszintű kategória rendszerrel, kiemelt, top, új termékek modulokkal. A webáruház adminisztrációs felülete egy fejlett tartalomkezelő és blogrendszerre épül, melynek segítségével könnyedén üzemeltethető a webshop. Az adminisztrációs felületen többek között kezelhetők a vásárlók adatai, megrendelései, vásárlói csoportok hozhatók létre, az automatikus rendszer e-mailek szerkeszthetők.

Gyogyszerweb.hu - reszponzív gyógyszer webáruáz készítés

Gyogyszerweb.hu - reszponzív gyógyszer webáruáz készítés
Hárs Pharma Kft. (Pécs)

Gyógyszerek kereskedelmével foglalkozó reszponzív webshop, aminek köszönhetően okostelefonon, tableten is tökéletesen jelenik meg. A webáruház fejlett CMS+ rendszerrel rendelkezik, melynek előnye, hogy a szöveges tartalmak egyszerűen karbantarthatók, módosíthatók. A blog rendszer segítéségével cikkeket, bejegyzéseket lehet közzétenni minimális szövegszerkesztési tudás birtokában. A webshop adminisztrációs felülete könnyedén kezelhető, gyártók adhatók meg a termékekhez, a termékek gyorsan szerkeszthetők, rendezhetők.

Allatifinomsagok.hu - Kutya és macska eledel reszponzív webáruház

Allatifinomsagok.hu - Kutya és macska eledel reszponzív webáruház
Animeli Kft. (Pécs)

Állateledeleket árusító reszponzív webáruházat készítettünk ügyfelünk számára. A webshop egyedi webdizájnnal készült, mobilon, tableten is tökéletes felhasználói élményt nyújt. A többszintű kategóriák modul, a top, kiemelt és legújabb termékek modulok mind a vásárlást segítik elő. A termékoldalakon lehetőség van dokumentumokat csatolni, a termékképekre vízjelet generálni, és az oldal egésze gombnyomásra kattintható. A webshop működtetése is egyszerű, köszönhetően pl. a fejlett tartalomkezelő rendszernek, a hatékony adminisztrációs felületnek és a számlázóval történő összekötésnek.

Chocorino.hu - Prémium minőségű kézműves csokoládé - Reszponzív webáruház készítés

Prémium minőségű csokoládékat árusító mobilbarát webshop. A webáruházban lehetőség van termékeket kiemelni, valamint a top és legújabb termékeket prominens helyen megjeleníteni. A bannerek, sliderek könnyedén módosíthatók, frissíthetők, a főoldalon animáció formájában megjeleníthetők. A webshop termékei könnyedén, minimális tudással feltölthetők, módosíthatók, a termékképekre a rendszer automatikusan vízjelet generál. A fejlett CMS rendszernek köszönhetően nem csak a termékek, de a webáruház tartalmainak nagy része könnyedén módosítható, bővíthető.

Olcsopatron.hu - tintapatron, nyomtatópatron, toner - reszponzív webáruház készítés

Tintapatronok, nyomtatópatronok forgalmazásával foglalkozó egyedi, mobilra optimalizált webshop. A webáruház többszintű kategória megjelenéssel, kiemelt, top, legújabb, kapcsolódó termékek modulokkal rendelkezik. Az egyes termékekből több verzió is feltölthető, valamint a termékekhez korlátlan számú képet mellékelhetünk, dokumentumokat csatolhatunk. A webshop többek között fejlett adminisztrációs felülettel, intelligens megrendelés modullal, raktárkészlet kezeléssel, excel importálási lehetőségekkel rendelkezik.

Kzpetshop.hu kisállat eledelek táplálékkiegészítők - reszponzív webáruház készítés

Kzpetshop.hu kisállat eledelek táplálékkiegészítők - reszponzív webáruház készítés
Könczei Áron e.v. (Budapest)

Állateledel webáruház egyedi kinézettel, reszponzív, mobilra optimalizált designnal. A webshop többszintű kategória modullal, termékparaméter kezelővel, kiemelt, kapcsolódó és top termékek modulokkal van felszerelve. Az üzemeltető tud termékeket tömegesen leakciózni, dokumentumokat csatolni termékek mellé. Számos vásárlást ösztönző funkció is került a webshopba, ilyenek pl. a profi szűrési rendszer, a kupon rendszer, a kedvencek, kívánságlista, a mozgó termékajánló modul és a termék villámnézet is.

Shopdyson.hu

Shopdyson.hu
KÁVÉ & HŰTŐ PROFI Kft. (Budapest)

Reszponzív, mobilbarát admin oldalt és fizetési felületet (kosár oldalt) készítettünk Ügyfelünk, a Dyson márka hivatalos magyarországi forgalmazója számára. A webáruház a dyson.hu oldalon leadott rendelések adminisztrálásával foglalkozik, és rendelkezik több szállítási lehetőséggel, valamint lehet fizetni utánvéttel, személyesen és bankkártyával (OTP SimplePay) is. Ezek a szállítási és fizetési módok szabadon konfigurálhatók a hatékony admin felületnek köszönhetően.

Fashionwhite.hu - női divatos ruhák és kiegészítők reszponzív webáruháza

Fashionwhite.hu - női divatos ruhák és kiegészítők reszponzív webáruháza
Gigler Tímea EV (Nagykanizsa)

A divat webshop a reszponzív design segítségével minden eszközön tökéletesen, optimalizáltan jelenik meg. A kiemelt és legújabb termékek modulok segítségével a kiválasztott termékeket előtérbe lehet helyezni, termékeket lehet tömegesen leakciózni, a webáruház egyszerűen tud termék tulajdonságokat és terméktípusokat kezelni. A működtetést továbbá megkönnyíti a fejlett tartalomkezelő rendszer, a vásárlók csoportosíthatósága, a raktárkészlet kezelés, a könnyű termék rendezés.

GYÖNGY-SZOFT Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (Apc)

Reszponzív gyöngy webshop, egyedi dizájnnal. A webáruház fejlett tartalomkezelő és blogrendszerrel rendelkezik, aminek segítségével egyszerű a webshop üzemeltetése, felhasználóbarát a kezelése. Az adminisztrációs felület átlátható, gyártók adhatók meg a termékekhez, a vásárlók adatai és a megrendelések is könnyedén kezelhetőek. A vásárlók korábbi rendeléseiket visszanézhetik, a szállítási és fizetési módokat szabadon konfigurálhatják, rendelhetnek regisztráció nélkül is, és értesítést kaphatnak be nem fejezett vásárlásokról.

Horizontbutor.hu - reszponzív bútorwebáruház készítés

Bútorok kereskedelmével foglalkozó reszponzív webáruház. A webshop többszintű kategóriákkal, top, kiemelt és legújabb termékek modullal. A webshop tud kezelni különböző terméktípusokat, dokumentumokat lehet feltölteni az egyes termékek mellé, és a termékképekre automatikusan vízjelet generál a rendszer. A webshop admin felületén a termékek tetszés szerint sorba rendezhetők. A termékekkel kapcsolatos tennivalókat a raktárkészlet kezelés, az excel importálás és exportálás könnyítik meg.

4ladies.hu - szépségápolás, smink és egyéb kiegészítők nőknek - reszponzív webáruház készítés

Egyedi, mobilra is optimalizált webdesignnal készült szépségápolási webáruház nőknek. A termékek hangsúlyos megjelenítését a kiemelt, top és legújabb termékek modulok segítik. A termékek nyomtatható termékoldallal, ismerősnek ajánlom funkcióval, értékelési lehetőségekkel, közösségi megosztási gombokkal vannak felszerelve. A webshop működését többek között a fejlett CMS rendszer, a könnyen használható adminisztrációs felület, és a számlázóval való összekötés teszik egyszerűvé.

Indigonails.hu Indigo Nails Magyarország reszponzív webáruház készítés

Indigo Nails gél lakkokat, zselérendszereket árusító reszponzív webshop. A webáruházban nem csak termékeket lehet vásárolni, hanem számos hasznos információt lehet találni, oktatásokra, képzésekre jelentkezni, köszönhetően a fejlett tartalomkezelő (CMS) és blogrendszernek. A webshopból csak regisztrált vásárlók rendelhetnek, a termékek árai csak belépés után láthatók, jellemzőiket azonban mindenki megtekintheti. A termékekhez dokumentumok csatolhatók, a rendszer vízjelet generál a termékképekhez, és matricákat is helyezhetünk el rajtuk.

Homelux.hu - Fürdőszobabútor, mosdószekrény, zuhanykabin - reszponzív webáruház készítés

Homelux.hu - Fürdőszobabútor, mosdószekrény, zuhanykabin - reszponzív webáruház készítés
Leziter Kft. (Nemesnádudvar)

Fürdőszoba, kert, lakberendezés, barkács termékeket árusító mobilbarát webáruház. A webshop több ezer termék kezelésére képes, többszintű kategória megjelenítéssel, intelligens kapcsolódó termékajánlóval, dinamikusan váltakozó termékképekkel rendelkezik. A váráslást olyan funkciók könnyítik meg, mint pl. a kupon felhasználási lehetőség, a regisztráció nélküli vásárlás, és a bankkártyás fizetés lehetősége.

Praktikatuzvedelem.hu - Tűzvédelmi és munkavédelmi reszponzív webáruház készítése

Mobilbarát tűzvédelmi, munkavédelmi webshop egyedi dizájnnal. A termékeket többszintű kategória rendszer segítségével lehet csoportosítani, és a főoldalon megjeleníthetők a top, kiemelt és legújabb termékek. A termékképekre automatikusan vízjelet generál rendszerünk, és matricákkal is kiemelhetünk akciós, prémium, új stb. termékeket. A webshop raktárkészlet kezeléssel, garanciális ügyek rendezése modullal rendelkezik. A korábbi leadott rendelések visszanézhetők, a függőben levő rendelések tartalma utólag is módosítható. Vásárolni lehet regisztráció nélkül, regisztrációval, Google+ és Facebook bejelentkezéssel egyaránt.

Stephansnumizmatika.hu - Numizmatika reszponzív webáruház készítés

Reszponzív numizmatikai webshopot készítettünk Ügyfelünk számára. A webáruház egyedi, mobilra optimalizált dizájnnal, és számos hasznos funkcióval rendelkezik. A főoldalon lehetőség van legnézettebb, legújabb, akciós és mások által megvásárolt termékeket megjeleníteni. A termékek több szintű kategória rendszerbe sorolhatók, a terméklapok könnyen szerkeszthetők és dokumentumok csatolhatók melléjük. A webáruhát a keresőoptimalizálást figyelembe véve készült. A főoldalon Facebook követői doboz került elhelyezésre, hogy az érdeklődők könnyen tartani tudják a kapcsolatot a webáruházzal szabadidejükben is.

Klimasarok.hu - többféle klímafajták forgalmazása, beszerelése - reszponzív webáruház készítés

Klimasarok.hu klímák forgalmazásával és beszerelésével foglalkozó reszponzív webáruházat készítettünk Ügyfelünk számára. A termékeket tekintve van kiemelt, legtöbbet vásárolt, legújabb termékek megjelenítésére is. A kategóriák többszintű modullal rendelkeznek, így gyakorlatilag bármilyen kategória-fa kialakítható segítségével, de lehetőség van pl. tömeges termék akciózásra is. Nem csak Ügyfelünk élvezheti a webshop kényelmes funkcióit, mivel a vásárlók kényelmét is számos funkció szolgálja. Ilyenek többek között az ajánlatkérés funkció, e-mail értesítések a rendelések státuszáról, az intelligens termék kereső, a regisztráció nélküli vásárlás is.

Growisland.at - Kender termékek és kertészeti kiegészítők - reszponzív webáruház készítés

Egyedi webdesignnal ellátott webáruházat készítettünk az osztrák DS Trade GmbH számára. A webshop 3 nyelven érhető el, mobilbarát, és számos olyan funkcióval rendelkezik, ami megkönnyíti mind a működtető, mint a vásárlók dolgát. A webshop motor az alap funkciók mellett rendelkezik többek között CMS tartalomkezelővel és blogrendszerrel, intelligens megrendelés modullal, statisztikai mutatókkal, raktárkészlet kezeléssel és excel importálással, karbantartással. A vásárlók is szempontjából van kapcsolódó termékek modul, ismerősnek ajánlom funkció, nyomtatható termékoldal, professzionális termékfilterek és mások által megtekintett termékek is. Lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra, a korábbi rendelések megtekintésére, és a látogatók az intelligens, automatikus kiegészítést használó keresővel tudnak böngészni a termékek között.

 

Esztigsm.hu GSM tartozékok reszponzív webáruház készítés

Elkészítettük az esztigsm.hu mobiltelefon tartozékok árusításával foglalkozó webáruházat. A webshop 9000-nél több termékkel rendelkezik, reszponzív, mobilbarát egyedi webdesignnal készült. A sajátos, csak nagykereskedelemmel foglalkozó webshopból csak regisztrált felhasználók rendelhetnek, azonban a termékeket minden látogató láthatja. A webshop többszintű kategória rendszerrel, intelligens termékajánlási megoldásokkal, bankkártyás fizetési lehetőséggel (OTP) van felszerelve. A webáruház termékkeresési funkciója a szokásosnál is összetettebb, az intelligens kereső nem csak az adott kifejezésre megegyező találatokat jeleníti meg, hanem a hasonló termékeket is egyaránt. A webáruház működtetése egyszerűen történik, a tartalmak, termékek könnyen módosíthatók.

Rwshop.hu - Egészséges és speciális élelmiszereket árusító reszponzív webáruház készítés

Rwshop.hu - Egészséges és speciális élelmiszereket árusító reszponzív webáruház készítés
Bálint Andrea, Bugyi Dávid (Jászfelsőszentgyörgy)

Reszponzív, mobilbarát webshopot készítettünk, amely, az egészséges, diétás, és speciális táplálkozási igényeket kielégítő élelmiszerek árusításával foglalkozik. A webáruház designja egyedi, valamint fejlett tartalomkezelő és blogrendszerrel rendelkezik, megkönnyítve ezzel az új szöveges tartalmak szerkesztését, közzétételét. A webáruházban lehetőség van PayPal, valamint bankkártyás (OTP) fizetésre is. A termékeket tekintve kialakításra kerültek legújabb termékek, top termékek, kiemelt termékek és kapcsolódó modulok is, melyek jelentősen megkönnyítik a vásárlók dolgát. Az üzemeltetés megkönnyítésének érdekében van lehetőség többek között raktárkészlet kezelésre, Excel importálásra, vásárlói csoportok létrehozására, többféle pénznem kezelésére is.

Adatvedelem2018.eu - Segítséget nyújtó reszponzív webáruház a 2018-as adatvédelmi változásokkal kapcsolatban

Reszponzív, a GDPR-rel foglalkozó webáruházat készítettünk el ügyfelünk számára. A webshopban megvásárolhatók segédletek, sablonok az EU új adatvédelmi rendeletéhez. A webshop rendelkezik többek között többszintű termék modullal, kapcsolódó termékekkel, dokumentumok csatolásának lehetőségével, valamint profi szűrési rendszerrel is. Ezek a funkciók, a bankkártyás, valamint a PayPal fizetési lehetőséggel együttesen jelentősen növelik a vásárlói élményt. Az adminisztrációt tekintve lehetőség van rendelések tömeges kezelésére, a rendelések tartalmának módosítására, valamint az ÁSZF oldal csatolására a visszaigazoló emailhez. Ezek a funkciók jelentősen megkönnyítik a webáruház üzemeltetőjének dolgát. A webáruház mindezek mellett https kapcsolaton keresztül kommunikál, hogy a vásárlók adatai a legnagyobb biztonságban legyenek.

Gyongyudvar.hu - Gyöngy, gyöngyfűzés - reszponzív webáruház készítés

Egyedi, reszponzív dizájnnal ellátott gyöngy, gyöngyfűzés webshopot készítettünk. A webáruházban megtalálható minden, ami a gyöngyfűzéshez szükséges. Ezeket a termékeket úgy osztottuk kategóriákra (és alkategóriákra), hogy a vásárlók könnyen megtalálják, amire szükségük van. A webáruházban lehetőség van bankkártyás és PayPal fizetésre egyaránt. A webshop működését tekintve rendelkezik többek között legújabb termékek modullal, tömeges termék akciózási lehetőséggel, vásárlói csoportok létrehozásával, kuponok kezelésével, hírlevél rendszerrel is. Mindezek mellett kialakítottunk egy blog részt is, ahol a vásárlók rendszeresen tippeket kaphatnak az oldalon található termékek kreatív felhasználásához.

Vertexbutor.shop reszponzív bútor webáruház készítése

Vertexbutor.shop reszponzív bútor webáruház készítése
Vertex Bútor Kft. (Nemesnádudvar)

Bútor webáruház készítése a nemesnádudvari Vertex Bútor Kft-nek. Az egyik leghasznosabb funkciója a webáruháznak egy adott bútor különböző színvariációinak és termékverzióinak kezelése. Termék vélemények és pontozás került fejlesztésre a termékekhez. Garanciális ügyek online intézése könnyíti a vásárlók problémáinak gyors megoldását. Facebook és Google fiókkal is vásárolhatunk, regisztrálhatunk a webáruház rendszerébe, de akár regisztráció nélkül is vásárolhatunk az egy oldalas megrendelő oldalon, ahol egyben kezelhetjük szállítási és számlázási címünket, a kosár tartalmát, választhatunk szállítási és fizetési módot, majd leadhatjuk a megrendelésünket. Természetesen a webáruház mobilbarát, mind tableten, mind mobil eszközökön megfelelően jelenik meg.

Florapack.hu mobil barát kertészeti webáruház készítés

Reszponzív, mobilbarát webáruház készítésre kaptunk megbízást, amikor feladatul kaptuk a florapack.hu webshop megújítását. Modern, az ügyfél igényei szerint kialakított designt készült a webáruházhoz. A termékoldalon egyedi szövegformázás került megvalósításra, egyedi osztályokat alkalmazva, hogy ügyfelünk a tömeges termékfeltöltést minél egyszerűbben meg tudja valósítani. Látványos, jól áttekinthető táblázatok kerültek a termékekhez. A szűrőknél termékösszehasonlító funkció került programozásra, mely előre meghatározott kritériumok alapján hasonlítja össze a hozzáadott termékeket. Természetesen a termékek közösségi megosztása sem maradhatott el. Utoljára megtekintett- és Kapcsolódó termékek funkciók is kerültek a termékoldalakra.

Larosamoda.hu női ruha reszponzív webáruház készítés

Larosamoda.hu női ruha reszponzív webáruház készítés
Pintér Tímea (Budapest)

Budapesti ügyfelünknek készíthettük el a La Rosa Moda női ruha webáruházat és egy hozzá illő logót. Az oldalon facebook és google fiókos belépés segíti a regisztrációt és a vásárlást. A webáruház természetesen a mai kor kívánalmainak megfelelően mobilbarát, tableten és mobilon is megfelelően jelenik meg.

Egykisnasi.hu minőségi tortákat árusító reszponzív webshop készítés

Egykisnasi.hu webáruházkészítés a budapesti HOLIDAY BEACH BUDAPEST WELLNESS & CONFERENCE HOTEL**** számára. Az esküvői és exklúzív torták árusításával foglalkozó webáruház a modern, egyedi megjelenés mellett számos hasznos funkcióval lett felvértezve: szűrés érzékenységre (laktózmentes, gluténmentes, stb.), kiemelt ajánlatok megjelenítése a főoldalon, egy adott torta több verziójának megjelenítése és választhatósága különböző felárakkal (8, 12 és 16 szeletes verziók), kapcsolódó torta kiegészítők, egységár megjelenítés.

Pecsikesztyuaruhaz.hu mobilbarát webáruházkészítés

Pecsikesztyuaruhaz.hu mobilbarát webáruházkészítés
Manual-Divat Kft. (Pécs)

A pécsi Manual-Divat Kft. a shoprenteres pecsikesztyuaruhaz.hu webáruházának megújítása és modernizálása mellett döntött, amit cégünkkel készíttetett el. Számos indok szólt a megújítás mellett:
- egyedi, modern, reszponzív webdesign
- később könnyen továbbfejleszthető webshop egyedi, ügyfél által megálmodott modulokkal, mondjuk egyedi kesztyűtervezővel, ahol a vásárló állíthatja össze, hogy milyen anyagból, milyen varrással, milyen színben akarja elkészíttetni a kesztyűjét.
- Webshop duplikálása német nyelven minimális költséggel

A kesztyű webáruház számos hasznos funkciót tartalmaz, mint például termékek szín és méret szerinti készlet kezelése (termékverzió készletkezelés), különféle szűrők használata a könnyebb termékkiválasztáshoz (bőr, bélés fajta, szín, ár, méret, varrás szűkítés).
Feladatunk volt a régi webáruház felhasználóinak, termékeinek (termékleírások, képek), vásárlói véleményeknek a hibamentes átvétele.

  Delavaio.com férfi és női napszemüvegeket forgalmazó webshop készítés

  Delavaio.com férfi és női napszemüvegeket forgalmazó webshop készítés
  Hertel Kitti EV (Sződliget)

  Férfi és női napszemüvegek árusításával foglalkozó, reszponzív webáruházat készítettünk Ügyfelünk számára. A webshop akár 4.500 terméket is képes kezelni, melyek csoportosítását a többszintű kategória megjelenítés biztosítja. A webshop intelligens kapcsolódó termékajánlóval van ellátva, ami megkönnyíti a vásárlók dolgát, ha nem tudják, pontosan mit keresnek. A webáruházban lehetőség van bankkártyás (OTP) és PayPal fizetésre is, valamint Cetelem integrációval is el van látva. A marketinghez a Google Ads Remarketing integráció járul hozzá.

  Karikagyurukell.hu mobilbarát webáruházkészítés

  Mobilbarát egyedi karikagyűrűket árusító webáruházat készítettünk Barna Ákos Péter ötvösnek és aranyművesnek. 
  A webáruház keresőoptimalizálását is mi végezzük. A korábbi webáruház legjobb helyezése a Google harmadik oldala volt, a 35. pozíciója körül. 
  Az új, már keresőoptimalizált, googlebarát webáruháznak köszönhetően a legfontosabb kulcsszavaka (karikagyűrű, karikagyűrű webáruház) a webáruház az 5-6. pozíciót foglalja el és még csak 1 hónapja dolgozunk az új webshoppal.

  Lineafoto.hu - fényképes ajándék webshop készítés

  A Lineafoto.hu fényképes ajándék webshop, nem egy "szokványos" webshop, a szokványos funkciókkal. Nagyon sok egyedi megoldás, egyedi funkció készült a webshophoz. Ezek közül a webshop egyik különlegessége, egyedi funkciója az online fotó előhívás tömeges megrendelhetősége, melyhez külön webshop modult fejlesztettünk. A fotós szolgáltatásokat is webshop termékekkel oldottuk meg, így aki egy portfólió fotózást rendelne, az is termékként találkozik a webshopban ezzel a szolgáltatással, melyet ugyanúgy a kosárba tehet a kívánt opciók kiválasztása után. A fényképes ajándékok különlegessége, hogy saját fényképet is tölthetünk fel hozzá, vagy saját szöveget írhatunk ami majd rákerül az ajándékokra.

  Sanatory.hu mobilbarát webshop készítés

  Mobilbarát webshop készítés a Sanatory Med Kft. részére.
  A Kék webshop csomag funkcióin felül, egyedi fejlesztésű értékesítői háttérrendszert készíthettünk a webáruházhoz, mely nagyban segíti a tulajdonosok munkáját és az eladások koordinálását. A webáruház egy termék eladását kezeli, többféle verzióban és kiegészítővel, így lényegében egy látványos termékbemutató webáruházat készítettünk, ami kihangsúlyozza ennek a terméknek az előnyeit és a webshop látogatóit vásárlásra ösztönzi, valamint elmagyarázza a termék használatát, emellett bőséges információt nyújt a termékről.

  Ochomacho.hu zenekar reszponzív webáruházának elkészítése

  Reszponzív webshopot készítettünk a népszerű Ocho Macho zenekar számára. Működtetői szempontból a webáruházban lehetőség van termék rendezésre, termék tulajdonságok és termék típusok kezelésére, valamint vásárlói statisztikák készítésére, megjelenítésére is. A vásárlók dolgát a Facebook bejelentkezés, a kívánságlista/kedvencek, a korábbi vásárlók értékelései, valamint a termékekről készített, galériákba rendezett képek könnyítik meg.

  Galtap.hu kisállat eledel és kiegészítő webáruház

  Kisállat eledelek forgalmazásával foglalkozó reszponzív webshop, egyedi dizájnnal. Az egyedi webshophoz egyedi logót és Facebook oldalt is készítettünk. A webáruház a megszokott bankkártyás fizetés, többszintű kategóriák, kapcsolódó termékajánló mellett egyedileg programozott állatenciklopédiával és egyoldalas kosár funkcióval is rendelkezik. Az állatenciklopédia segítségével nem csak vásárlók, hanem érdeklődők is megtalálhatják a számukra szükséges információkat a kisállatokkal kapcsolatban.

  Letsroastcoffee.com egyedi fejlesztésű webáruház

  A webáruház egyedi fejlesztésű, és reszponzív, mobilbarát webdesignnal rendelkezik. Az egyedi megoldások közé tartozik egy Google térképes, látványos terméklista, ami az egyes kávétípusok származási helyét mutatja be a világ minden tájáról. A vásárlást a bankkártyás fizetés (OTP), a regisztráció nélküli vásárlás és az intelligens kosár modul is segíti. A webshop üzemeltetőjének lehetősége van hírek, cikkek megjelentetésére, szerkesztésére és vásárlási és termék statisztikák böngészésére is.

  Gregorytailoring.com okostelefonra és tabletre is optimalizált webshop

  Egyedi fejlesztésű, egyedi működésű mobilbarát webshop. Az egyedi készítésű öltönyöket, kiegészítőket a vásárlók egy saját fejlesztésű felületen tudják megtervezni és készítésre elküldeni a webshop tulajdonosának. Ennek köszönhetően nem csak előre meghatározott termékeket lehet a kosárba tenni, hanem a látogató által elkészített öltönyöket, kiegészítőket is. A webshop felületén lehet cikkeket, híreket közzétenni, valamint a galériában megtekinthetők a felhasznált anyagok és az elkészített öltönyök is.

  Starboxdivat.hu reszponzív divatruha webáruház

  A webáruház mobilbarát, okostelefonra és tabletre is egyaránt optimalizált dizájnnal készült. A termékek közötti böngészést, választást többek között a többszintű kategória megjelenítés, az intelligens kapcsolódó termékajánló és a korábbi vásárlók véleményei könnyítik meg. Marketing szempontjából a webshop rendelkezik hírlevél rendszerrel, valamint „ismerősnek ajánlom” funkcióval is. A vásárlást az egyoldalas kosár oldal, a regisztráció nélküli rendelés lehetősége és a bankkártyás fizetés (OTP) gyorsítják meg. A webshop készlet nyilvántartás rendszerrel van felszerelve.

  www.mobelstore.hu webáruház készítés

  Mobelstore.hu webáruház készítése
  Furnitrend Kft. (Nemesnádudvar)

  1. Logó készítés
  2. Egyedi webáruház design
  3. Top, új termékek modul
  4. Tulajdonság és terméktípus kezelés
  5. Hatékony adminisztrációs felület
  6. Bannerek kezelése
  Fotókerámia.hu egyedi fejlesztésű webáruház készítése
  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. Egyedi fejlesztésú webáruház 
  3. Egyedi termék konfigurátor
  4. Tulajdonság és terméktípus kezelés
  5. Hatékony adminisztrációs felület
  6. Egyoldalas fizetési oldal
  7. Hatékony, egyedi webáruház motor
  Vivaldisport.hu reszponzív sport webáruház készítés

  Vivaldisport.hu reszponzív sport webáruház készítés
  Kapronczai Bt. (Szigetvár)

  1. Márka, nem, sport szerinti profi szűrési rendszer
  2. Intelligens termékkereső
  3. Többszintű kategóriák modul
  4. Hírek, cikkek menedzselése
  5. Tömeges termékimport külső adatbázisból
  6. Intelligens kosár
  7. Főoldali látványos termékajánló
  Kadak.hu reszponzív webáruház készítés

  Kadak.hu reszponzív webáruház készítés
  Gemini Duo Kft. (Baja)

  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. Többszintű kategória megjelenítés
  3. Intelligens kapcsolódó termékajánló
  4. Intelligens megrendelés modul
  5. Sliderek, bannerek kezelése
  6. Egyszerű facebook bejelentkezés
  7. Tulajdonság és terméktípus kezelés
  8. Hatékony adminisztrációs felület
  Parkoloakadaly.hu reszponzív termék bemutató webshop készítése

  Parkoloakadaly.hu reszponzív termék bemutató webshop készítése
  EGOFLEX-SYSTEME KFT. (Drávatamási)

  1. Reszponzív webáruház
  2. Letisztult, egyedi design
  3. Egyedi fejlesztésú webáruház 
  4. Egyed termékmegjelenítés
  5. Négyzetméter és termék darabszám kalkulátor
  6. Bankkártyás fizetés
  7. Egyoldalas fizetési oldal
  Onlineoptic.hu webshop készítés
  1. Logó készítés
  2. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  3. Bankkártyás fizetés (Borgun)
  4. GLS csomagpont integráció
  5. Clearadmin számlázó összekötés
  6. Egyedi lencse csomag konfigurátor
  7. Termék értékelés
  8. Top termékek modul
  Volanshop.hu reszponzív webáruház készítése

  Volanshop.hu reszponzív webáruház készítése
  Volán Egyesülés

  Mobilbarát, reszponzív desinggal készült Volán termékek webáruháza. A webshop raktárkészlet kezelő modullal, sávos, értékhatáros szállítási költség kalkulációval, intelligens megrendelés modullal van felszerelve. A rendelést a regisztráció nélküli vásárlás lehetősége, az egyszerű Facebook bejelentkezés könnyítik meg. A hírlevél rendszer segítségével könnyen lehet új ajánlatokat, érdekességeket eljuttatni az érdeklődők, feliratkozók számára.

  Zuhanykabindepo.hu webáruház készítése

  Zuhanykabindepo.hu webáruház készítése
  Gemini Duo Kft. (Baja)

  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. Paymentgateway bankkártyás fizetés
  3. Regisztráció nélküli vásárlás
  4. Egyoldalas kosár és fizetés
  5. Tulajdonság és terméktípus kezelés
  6. Csatolható dokumentumok
  7. Hatékony adminisztrációs felület
  8. Intelligens megrendelés modul
  Telefontokaruhaz.hu webáruház készítése
  1. Domain név regisztráció
  2. Tárhely-bérlés
  3. Logó tervezés
  4. Webdesign
  5. Többszintű kategória létrehozása
  Fembutor.com reszponzív webáruház készítés
  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. 4.500 termék a webáruházban
  3. Domain név regisztráció
  4. Tárhely-bérlés
  5. Webes programozás
  Webshop.megapapir.hu reszponzív webáruház készítés

  Írószer, irodaszer árusításával foglalkozó, reszponzív webshop. A webáruházban lehetőség van gyártók, márkák szűrésére, valamint a kiemelt, legújabb termékeket egy helyen megtekinteni. A webshop intelligens megrendelés modullal rendelkezik. Üzemeltetői oldalról van hatékony adminisztrációs felület, a webáruház képes terméktípusok, termék tulajdonságok kezelésére, valamint Excel importálásra és karbantartásra is, így a termékek könnyen felvihetők nagy mennyiségben is.

  Mobilieruniversum.ro webáruház készítése

  Mobilieruniversum.ro webáruház készítése
  Mobilieruniversum SRL (Románia)

  Többnyelvű webáruház készítése mobilbarát, reszponzív dizájnnal. A webshop mellett logót is terveztünk a vállalkozás számára. A webshop termékei számos módon megjeleníthetők, amihez segítségre van a többszintű kategória megjelenítés, az intelligens, kapcsolódó termékajánló és az új, kiemelt, legkeresettebb termékek megjelenítési lehetősége is.

  Med-Pro.hu reszponzív webáruház készítése
  1. Reszponzív, mobilbarát webáruház
  2. Látványos animáció a főoldalon
  3. Hatékony webshop motor
  4. Többszintű kategória megjelenítés
  5. Intelligens kapcsolódó termékajánló
  6. Hatékony adminisztrációs felület
  7. Regisztráció nélküli vásárlás
  8. Intelligens megrendelés modul
  www.csapuniverzum.hu webáruház készítés

  Csapuniverzum.hu webáruház készítés
  Gemini Duo Kft. (Baja)

  1. Reszponzív, mobilbarát webáruház
  2. 3.000 termék a webáruházban
  3. Többszintű kategória megjelenítés
  4. Cetelem integráció
  5. Intelligens kapcsolódó termékajánló
  6. Bankkártyás fizetés (OTP)
  7. PayPal fizetés
  8. Google Adwords Remarketing integráció
  Apollozuhanykabinshop.hu webáruház fejlesztés

  Az elkészített fürdőszoba webáruház mobilon és tableten is tökéletesen jelenik meg, és egyedi webdizájnnal rendelkezik. Az üzemeltető kényelmét olyan funkciók könnyítik meg, mint pl. a termékparaméterek kezelése, a hatékony adminisztrációs felület és számos vásárlói statisztika. A vásárlók sem maradhattak kényelmi funkciók nélkül, lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra, többféle fizetési és szállítási mód közötti választásra is, melyeket az intelligens megrendelés modul biztosít.

  Kertijatek.com webshop fejlesztés

  Kertijatek.com webshop fejlesztés
  Mobil-Bau 95 Kft. (Pécs)

  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. Regisztráció nélküli vásárlás
  3. Hírlevél rendszer
  4. Oldaltérkép a keresőknek
  5. Csatolható dokumentumok termékhez
  6. Súly szerinti szállítás kalkuláció
  7. Automatikus e-mail értesítések
  8. Vásárlási és termék statisztikák
  Algothermshop.hu webshop készítése
  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. Többszintű kategória megjelenítés
  3. Intelligens megrendelés modul
  4. Vásárlói csoportok (nagyker)
  5. Vásárlói adatok megjelenítése
  6. Banner/Slider kezelés
  7. Sávos, értékhatáros szállítási költség
  8. Hírek, cikkek, blog menedzselés
  www.novenyshop.hu webáruház készítése

  Kertészeti webáruházat készítettünk a pécsi Tam-Fa Kft részére. A webáruház mobilbarát, és számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik a növények, termékek árusítását. Ezek közül az egyik a regisztráció nélküli vásárlás lehetősége, aminek köszönhetően, mindenki gyorsan tud rendelni a webáruházból. Lehetőség van az egyes termékekhez dokumentumokat feltölteni A webshophoz egy növény enciklopédia is tartozik, aminek segítségével az érdeklődők számos érdekességet tudhatnak meg a webshop termékeiről és a növényekről általánosságban is.

  www.tok-shop.hu webáruház készítése

  Tok-shop.hu webshop készítés
  Zone Europe Kft. (Budapest)

  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. Többszintű kategória megjelenítés
  3. Többféle szállítási mód
  4. Intelligens kapcsolódó termékajánló
  5. Bankkártyás fizetés
  6. Keresőoptimalizálás
  7. E-mail értesítések admin által
  8. Regisztráció nélküli vásárlás
  www.gyogyitotitkok.hu webáruház készítése

  Gyogyitotitkok.hu webáruház készítés
  Dél-Kincsei Kft. (Budapest)

  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. Facebook kapcsolat
  3. Legkeresettebb termékek modul
  4. Bankkártyás fizetés (CIB)
  5. Intelligens kereső automatikus kiegészítéssel
  6. Modern egyedi webáruház motor
  7. Többszintű kategóriák modul
  8. Korlátlan számú termék feltöltés
  Navarawebshop.hu online bolt készítés

  Nissan Navara alkatrészeket árusító, egyedi designnal készült keresőbarát webshop. A webáruház admin felületén lehetőség van a termékek sorba rendezésére, raktárkészlet kezelésre, kiemelt, legújabb termékek beállítására. A webáruházat keresőoptimalizáltuk, hogy minél több vásárló, látogató találjon rá. A termékek közötti böngészést a részletes termékkategóriák, az autó típusok szerinti termék szűrés és a részletes termék kereső segítik.

  Horgaszbolt-baja.hu online bolt készítés

  Az elkészített horgaszbolt-baja.hu webshop mobilbarát, reszponzív, és olyan extra szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a hírlevél küldés, cikkek, hírek menedzselése, és a nyereményjáték szervezésének lehetősége. A vásárlást többek között megkönnyíti az akciós termékajánló modul, és az intelligens kereső automatikus kiegészítéssel. Mindezek mellett lehetőség van termékeket kiemelni a webáruház főoldalára, és regisztráció nélküli rendelés leadására is. A webshop többszintű termékkategóriákkal rendelkezik, így a több ezer terméket a megfelelő kategóriákba lehet sorolni.

  www.mindenaminissan.hu webáruház készítése

  Nissan alkatrészeket árusító, egyedi dizájnnal rendelkező webáruházat készítettünk Ügyfelünk részére. A vásárlás számos funkció megkönnyíti: az intelligens kereső automatikus kiegészítéssel működik, a termékeket többszintű kategória rendszerben lehet elhelyezni, és az autók típusa szerint szűrhetők, valamint lehetőség van ajánlatkérésre is. Az üzemeltető dolgát is számos funkció segíti, ilyenek pl. a fejlett tartalomkezelő rendszer és a rendelés súlya szerinti, automatikusan számolt szállítási költség.

  www.barsonywebshop.hu webáruház készítés
  1. Social media megosztás a terméknél
  2. Professzionális szűrési rendszer
  3. Kívánságlista/Kedvencek kezelése
  4. PickPackPont szállítási modul
  5. Csatolható dokumentumok
  6. Linképítés, keresőoptimalizálás
  7. Pénznemek beállítása
  8. Excel importálás és karbantartás
  www.butoruniverzum.hu webáruház készítés

  Butoruniverzum.hu webáruház készítés
  Gemini Duo Kft. (Baja)

  Bútorok árusításával foglalkozó reszponzív, mobilbarát webáruház. Az admin feladatait többek között az automatizált külső XML és CSV importálás, valamint a termékképekre/termékekre elhelyezett matricák könnyítik meg. A vásárlók kényelmét a bankkártyás (Simple) és PayPal fizetés, az „ismerősnek ajánlom” funkció, a professzionális termék szűrési rendszer és a kedvencek/kívánságlista funkciók biztosítják.

  www.vintagedekoracio.hu webáruház készítése

  A webshop reszponzív dizájnnal, képgalériával, regisztráció nélküli vásárlási lehetőséggel várja a vásárlókat. A webáruház működtetését megkönnyíti a vízjel generáló, a fejlett tartalomkezelő rendszer (CMS+) és a hatékony adminisztrációs felület is. Excelből 500 terméket tud kezelni egyszerre a webshop, és a raktárkészlet kezelését is el tudjuk végezni segítségével.

  www.illeceramic.com webáruház készítése

  Illeceramic.com webáruház készítése
  Mandikó Kft. (Bárdudvarnok)

  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. Több nyelv kezelése
  3. Többféle pénznem
  4. Termékparaméter kezelő modul
  5. Intelligens kereső automatikus kiegészítéssel
  6. Hatékony adminisztrációs felület
  7. Csatolható dokumentumok
  8. Hírek, cikkek, blog
  webshop.centralwake.hu webáruház készítés

  Webshop.centralwake.hu készítése
  Pécsi Víz Szolgáltató Kft. (Pécs)

  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. Többszintű kategória megjelenítés
  3. Intelligens kapcsolódó termékajánló
  4. Kiemelt, legújabb termékek modul
  5. Vásárlói statisztikák
  6. E-mail értesítések
  7. Google Analytics összekapcsolás
  8. Oldaltérkép keresőknek
  www.ongyujtonagyker.hu webáruház készítés

  Öngyújtónagyker.hu webáruház készítése
  R.T.Direkt-Art Bt. (Pécs)

  1. Reszponzív, mobilbarát webáruház
  2. Logó készítés
  3. Facebook összekapcsolás
  4. Banneres termék és akció ajánló
  5. Intelligens kereső automatikus kiegészítéssel
  6. Kiszerelés megjelenítés és kalkuláció
  7. Termék sorrendezés admin által
  8. Intelligens kosár
  www.macropolis.hu webáruház készítés

  Az elkészített webáruház a mai követelményeknek megfelelően reszponzív, mobilbarát. A webshop rendszere 4.500 terméket kezel, melyek többszintű kategória rendszerben kerülnek megjelenítésre, lehetőség van kapcsolódó kategória ajánló megjelenítésére is, valamint a termékek sorrendjét admin rendszerben lehet állítani. A rendszer automatikusan generál vízjelet a képekre, és a termékek attribútum kezelésére is alkalmas. A webshop nem csak a termékeket, hanem a teljes raktárkészletet képes kezelni.

  www.valentinostudio.hu webáruház készítés

  Valentinostudio.hu webshop készítése
  Valentino Studio Kft. (Budapest)

  1. Egyedi webdesign
  2. 2009. óta működő webáruház
  3. 4.500 termék a webáruházban
  4. Többszintű kategória megjelenítés
  5. CSV import-export termékkezelő
  6. Gyrtók menedzselése, szűrése
  7. Cikkek, blog
  8. Intelligens megrendelés kezelő
  www.olcsoszaniter.hu webáruház készítés

  Olcsoszaniter.hu webshop készítése
  Valentino Studio Kft. (Budapest)

  1. Egyedi webdesign
  2. 2009. óta működő webáruház
  3. 3.000 termék a webáruházban
  4. Többszintű kategória megjelenítés
  5. CSV import-export termékkezelő
  6. Gyrtók menedzselése, szűrése
  7. Cikkek, blog
  8. Intelligens megrendelés kezelő
  www.absf.hu webáruház készítés

  Absf.hu webáruház készítése
  ABSF Kft. (PÉCS)

  1. Nagykeres vásárlók kezelése
  2. Egyedi webdesign
  3. 4.500 termék a webáruházban
  4. Excel importálás és karbantartás
  5. Youtube videós terméktesztek
  6. 4.500 termék kezelése csv-ből
  7. Többféle fizetési és szállítási mód
  8. Gyártók menedzselése
  www.szerszamia.hu webáruhász készítés
  1. 52.000 termék kezelése
  2. FoxPost szállítási integráció
  3. MPL/PostaPont integráció
  4. Egyedi webáruház design
  5. CMS+ (Fejlett tartalomkezelő)
  6. Akciós árak kezelése
  7. Kiemelt termékek modul
  8. Tárhelyszolgáltatás
  www.ovcsat.hu webáruház készítés

  Ovcsat.hu webáruház készítése
  Auer Viktor EV. (Budapest)

  1. Reszponzív, mobilbarát webdesign
  2. Intelligens kategorizálás
  3. Képgaléria
  4. Főoldali látványos termékajánló
  5. Téma szerinti szűrési lehetőség
  6. Termékverziók kezelése
  7. Social media megosztás
  8. Intelligens kosár
  www.esztigsm.hu webáruház készítés

  Esztigsm.hu webáruház készítése
  Varga és Karl Kft. (Budapest)

  1. Külső XML és CSV importálás - automatizáltan
  2. Termékparaméter kezelő modul
  3. Nagykeres vásárlás
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Excel importálás és karbantartás
  6. Korábbi rendelések
  7. Számlázó összekötés
  8. Modern webshop motor
  www.agrarshop.hu webáruház készítés

  Agrarshop.hu webáruház készítés
  Agrárin Kft. (Balatonfenyves)

  1. Egyedi, keresőbarát webdesign
  2. Vásárlási statisztika
  3. Hatékony adminisztrációs felület
  4. Tulajdonság és terméktípus kezelés
  5. Csatolható dokumentumok
  6. E-mail értesítések admin által
  www.jarmugyartoshop.hu webáruház készítése
  1. Többszintű kategória megjelenítés
  2. Keresőoptimalizálás
  3. Bannerek kezelése
  4. Modern webshop motor
  5. Korlátlan termék feltöltés
  6. Hatékony adminisztrációs felület
  7. Statisztika
  8. Raktárkészlet kezelés
  shop.tofolia.com webáruház készítés

  Shop.tofolia.com webáruház készítés
  Zone Europe Kft. (Budapest)

  1. Egyedi, keresőbarát webdesign
  2. Vásárlási statisztika
  3. Hatékony adminisztrációs felület
  4. Tulajdonság és terméktípus kezelés
  5. Csatolható dokumentumok
  6. E-mail értesítések admin által
  7. Top, új termékek modul
  www.csillarbolt.hu webáruház készítés

  Csillárok, lámpák árusításával foglalkozó webáruházat készítettünk Ügyfelünk számára. A webshop 13.000 terméket kezel, és 2004. óta működik. A webshop rendelkezik hírek, blog résszel, így rendszeresen lehet érdekességeket, újdonságokat megjeleníteni. További praktikus megoldás a termékképekre tehető matrica, amely segít a képlopás elleni védelemben. Nem csak a működtetők számára, hanem a webáruház látogatóinak is számos hasznos funkció áll rendelkezésére. Ilyenek pl. az akciós, kifutó termékek, a máshol olcsóbb modul, valamint a termékajánlás ismerősök számára.

  www.geminiduo.hu webáruház készítés

  Geminiduo.hu webáruház készítés
  Gemini Duo Kft. (Baja)

  1. 2.500 termék a webáruházban
  2. Egyedi, keresőbarát webdesign
  3. Vásárlási statisztika
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Tulajdonság és terméktípus kezelés
  6. Csatolható dokumentumok
  7. E-mail értesítések admin által
  8. Top, új termékek modul
  Leziteronline.hu webshop készítés

  Leziteronline.hu webshop készítés
  Leziter Kft. (Baja)

  1. Egyedi, keresőbarát webdesign
  2. Vásárlási statisztika
  3. Hatékony adminisztrációs felület
  4. Tulajdonság és terméktípus kezelés
  5. Nagykeres vásárlók kezelése
  6. E-mail értesítések admin által
  7. Excel importálás és karbantartás
  www.jeansworld.hu webáruház készítés

  Jeansworld.hu webshop készítés
  Jeansworld.hu (Pécs)

  1. Egyedi, keresőbarát webdesign
  2. Képgaléria
  3. Látványos kategória megjelenítés
  4. Téma szerinti szűrési lehetőség
  5. Termékverziók kezelése
  6. Social media megosztás
  7. Intelligens kosár
  Adriennefellerwebshop.hu készítése

  Adriennefellerwebshop.hu készítése
  Panarom Natúrkozmetika Kft. (Budapest)

  1. Parallax animáció készítése
  2. Egyedi megjelenés
  3. Reszponzív design
  4. Egyedi modulok fejlesztése
  5. Nagykeres vásárlók menedzselése
  6. Egyedi kedvezmények
  7. Kuponos rendszer
  Matracshop.hu készítése

  Matracshop.hu webáruház készítése
  Matracshop.hu (Szombathely)

  1. Keresőbarát design
  2. Intelligens megrendelés modul
  3. Többszintű kategória megjelenítés
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Statisztika
  6. Többféle szállítási mód
  Mentőmellény.hu készítése

  Mentőmellény.hu webáruház készítése
  Safety Projekt Kft. (Budapest)

  1. Keresőbarát design
  2. Intelligens megrendelés modul
  3. Többszintű kategória megjelenítés
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Statisztika
  6. Többféle szállítási mód
  webshop.sasszemklinika.hu készítése

  webshop.sasszemklinika.hu készítése
  K-Med Kft. (Budapest)

  1. Keresőbarát design
  2. Intelligens megrendelés modul
  3. Többszintű kategória megjelenítés
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Statisztika
  6. Többféle szállítási mód
  Oopsj.hu készítése

  Oopsj.hu webáruház készítése
  Keramix Hungary Kft. (Budapest)

  1. Keresőbarát design
  2. Intelligens megrendelés modul
  3. Többszintű kategória megjelenítés
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Statisztika
  6. Többféle szállítási mód
  Porcelánkép.hu készítése

  Porcelánkép.hu webáruház készítése
  Fotokeramia Kft. (Nagykanizsa)

  1. Keresőbarát design
  2. Intelligens megrendelés modul
  3. Többszintű kategória megjelenítés
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Statisztika
  6. Többféle szállítási mód
  Prémiumóra.hu készítése

  Prémiumóra.hu webáruház készítése
  PrémiumÓra.Hu (Budapest)

  1. Keresőbarát design
  2. Intelligens megrendelés modul
  3. Többszintű kategória megjelenítés
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Statisztika
  6. Többféle szállítási mód
  Védőcipő.hu webáruház készítése

  Védőcipő.hu webáruház készítése
  Safety Projekt Kft. (Budapest)

  1. Keresőbarát design
  2. Intelligens megrendelés modul
  3. Többszintű kategória megjelenítés
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Statisztika
  6. Többféle szállítási mód
  Koltaibizsu.hu készítése

  Koltaibizsu.hu webáruház készítése
  Koltai & CO Kft. (Budapest)

  1. Keresőbarát design
  2. Intelligens megrendelés modul
  3. Többszintű kategória megjelenítés
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Statisztika
  6. Többféle szállítási mód
  7. Logó készítése
  Villamosságiwebáruház.hu készítése

  Villamosságiwebáruház.hu készítése
  Szinkron Kft. (Kaposvár)

  1. Keresőbarát design
  2. Intelligens megrendelés modul
  3. Többszintű kategória megjelenítés
  4. Hatékony adminisztrációs felület
  5. Statisztika
  6. Többféle szállítási mód