Nagyker webáruház készítés, a nagykerek jövője

3

A kiskereskedelmi cégek már régóta tudják, hogy a webáruházas kereskedelem kiváló lehetőséget jelent számukra cégük bővítéséhez, bevételeik növeléséhez. Az utóbbi időben azonban egyre több nagykereskedelmi webáruház indul, egyre több nagykereskedő látja meg a lehetőségeket az online kereskedelemben.

Nagyker webáruház készítés, a nagykerek jövője

Folyamatos kapcsolat az ügyfelekkel

A nagykereskedelem egyik legfontosabb feladata az ügyfelekkel történő kapcsolattartás, ugyanis a kiskereskedelmi cégek mindig a jobb ajánlatokat, nagykereket keresik, így, ha nagykereskedőként nem figyelsz oda, könnyen elveszítheted ügyfeleidet.

A nagyker webáruház segít ebben, ugyanis a regisztrált felhasználóknak tudsz üzeneteket küldeni, hírlevélen keresztül tudsz mindenkit tájékoztatni az új akciókról, termékekről, kedvezményekről.

Nagykereskedelmi webáruház készítés

Új ügyfelek szerzése

A mai világban, ha egy kereskedő beszállítót keres magának, akkor először az interneten fog körülnézni. Itt azonban csak azokat a nagykereskedőket fogja megtalálni, akik honlappal, webáruházzal rendelkeznek. Honlapra tehát mindenképpen szükség lesz. A webáruház azonban sokkal jobb, ugyanis az érdeklődők azonnal meg is tudják rendelni a termékeket, amire szükségük van.

Egy nagykereskedelmi webshoppal ráadásul az ország egész területén el lehet érni az érdeklődőket, ami sokkal több potenciális ügyfelet, vásárlót fog jelenteni.

Relatívan olcsó befektetés

A nagykereskedelmi cégek általában nagy mennyiségben kereskednek termékeikkel, a nagy mennyiség pedig magas pénzforgalmat jelent. Arányaiban azonban egy nagykereskedelmi webshop hasonló árban elkészíthető, mint egy általános, kiskereskedelmi webáruház, így relatívan nézve kisebb befektetés egy webshop elkészítése.

Egyszerűbb adminisztráció

Ha az ügyfelek e-mailben, telefonon adják le rendeléseiket, akkor azokat fel kell dolgozni. A nagyker webshop felületén leadott rendelések azonban azonnal olyan formátumban vannak, ami alapján el lehet kezdeni a rendelés összeállítását.

Egy jól kialakított webshop felületén nem csak a rendeléseket lehet kezelni, hanem össze lehet kapcsolni a készletkezelő rendszerrel, vagy akár a készletet is tudja kezelni a webshop, így rengeteg teendő néhány kattintással elintézhető.

Olcsó működtetés

A legtöbb nagykereskedelmi cég bemutatóteremmel, üzletkötőkkel rendelkezik, akiknek a feladata az új ügyfelek szerzése és a jelenlegi ügyfelek megtartása. Nagyker webshop esetén azonban ezeket a feladatokat a webáruház el tudja látni, nem kell a bemutatótermet fenntartani, az üzletkötőket alkalmazni.

Nem muszáj természetesen a személyes üzletekről lemondani, ha nem akarsz, egyszerre lehet működtetni a személyes kapcsolattartást és a webáruházas kereskedelmet is.

Több marketing lehetőség

Személyes kapcsolattartás, üzletkötés, marketing esetén a lehetőségek eléggé behatároltak. Online kereskedelem esetén azonban rengeteg különböző marketing megoldás áll a nagykereskedők rendelkezésére. Ezeket az online marketing lehetőségeket akkor lehet kihasználni, ha egy cég rendelkezik online jelenléttel, honlappal, webshoppal.

Először is lehetőség van a Google-ben hirdetni a Google Ads és a Google Shopping rendszerén keresztül. Ennek köszönhetően az érdeklődők azonnal egy Google keresés után találkozni tudnak a nagykereskedővel.

Szintén lehetőség van a közösségi média kihasználásra is. A közösségi médiában mind a céges profilok, mind a fizetett hirdetések kiváló lehetőséget lehetnek új ügyfelek szerzésére.

Mindezek mellett az interneten keresztül sokkal egyszerűbb prospektusokat, katalógusokat küldeni az érdeklődők számára, ugyanis e-mailben el lehet ezeket küldeni, ami sokkal gyorsabb és olcsóbb is, mint a személyes kézbesítés.

Összefoglalás

A webáruházas kereskedelem nem csak azon cégek számára jelent kiváló lehetőséget, akik embereknek árusítanak, hanem a nagykereskedelmi cégek is jól teszik, ha webshopot készítenek. Egy webshop minimális befektetéssel tud rengeteg új ügyfelet, bevételt szerezni a nagykereskedések számára.

Nagykereskedelmi webáruház készítés

Vissza a listába!