Futárcégek bemutatása: Sprinter futárszolgálat

2

Webáruház nyitás, indítás előtt nagyon fontos, hogy találjunk megfelelő futárcéget, aki épségben, biztonságosan, gyorsan és nem utolsó sorban jó áron kiszállítja majd a rendeléseinket. Azért, hogy segítsük az induló webáruházakat megkerestünk futárcégeket, hogy mutassák be szolgáltatásaikat és egy alap ajánlatot adjanak induló webáruházaknak. Reméljük a sorozat segíteni fog kiválasztani a legjobb, legszimpatikusabb futárcéget.

Nagy piros pont a Sprinternek, mert levelünk után másfél órával már küldték az ajánlatot és a bemutatkozó anyagot. Fontos kiemelni, hogy az ajánlat elvárt csomagszám nélkül értendő, ha tudunk vállalni minimum csomagszámot, akkor könnyen jobb ajánlatot is kaphatunk a Sprintertől.

SPRINTER Futárszolgálat Kft. bemutatkozás

A SPRINTER Futárszolgálat Kft. egyik legdinamikusabban fejlődő hazai csomagszállító vállalatok egyike és meghatározó szereplője a hazai CEP (curier-express-parcel, kiscsomag szállítás) piacnak. Különböző iparágak (pl. informatikai, telekommunikációs, könyvkiadói terület) piacvezetői és neves webáruházak is partnerének
választották. Több mint 200 gépjármőből álló flottánkkal, országos lefedettséget biztosító depó hálózatunkkal garantáljuk az 1 munkanapos – PDA-val támogatott– házhoz szállítást az ország egész területén. Több mint 800 minőségi, nagyrészt frekventált helyen levő Pick Pack Pontból álló hálózattal rendelkezünk.

Sprinter Futárszolgálat ajánlata minimum elvárt csomagszám nélkül

ALAPSZOLGÁLTATÁSI DÍJ

Súly / Nettó díj Standard
1 munkanap
Standard
2-3 munkanap
0-2 kg 1 139 1 109
2,1-5 kg 1 254 1 224
5,1-10 kg 1 369 1 339
10,1-15 kg 1 484 1 454
15,1-20 kg 1 799 1 769
Express 10 óra előtti* felár +2 000  
Express 12 óra előtti* felár +1 500  
Express Szombati** felár +2 000  

Áraink az általános forgalmi adót nem tartalmazzák.

Az alapszolgáltatási díj a csomagok telephelyen történő felvételét tartalmazza*: IGEN
Telephelyi árufelvétel az alapdíj részét képezi házhot szállítás esetén.
Csomagszállítás díját csomagfelvételkor szükséges futárunknak fizetni.
A megjelölt díjak nem tartalmazzák az utánvét díjat, biztosítást, e-útdíjat, üzemanyagfelárat és a banki költséget!
*Szombati, 10 órás és 12 órás szállítást csak Sprinter területi képviseleteken biztosítunk. Standard 1 munkanapos díjon felül kerül felszám
**Szombat délelőtti szállítás: csak heti 25 db egy, vagy két munkanapos küldemény feladása után igénybe vehető szolgáltatás. Ez egy felár díj, a Standard 1 munkanapos díjon felül kerül felszámolásra.
Házhoz szállítás: 1 címzett / 1 fuvarlevél = 1 szolgáltatási díj!
20,1 kg felett további 110 Ft/kg súlypótlék

Bővebb információk, ismertető letölthető pdf-ben:

Vissza a listába!