Milyen szállítási módokat használhatunk a webáruházunkban (összegyűjtöttük a legjobb futárcégeket, csomagátvételi pontokat)

1

Összegyűjtöttük a legjobb futárcégeket és csomagátvételi pontokat, hogy a webáruház tulajdonosok ki tudják választani a számukra legszimpatikusabb szállítási módokat. Pontos ajánlatért kérjük keressük fel a futárcégeket (főleg, ha tudunk minimum szállítandó csomagszámot garantálni, mert akkor a lenti ajánlatoknál jobbat is kaphatunk mindenhol!)

Futárcégek:

A futárcégek fogják csomagunkat házhoz szállítani, így a futár is a webáruházunk egyik arca lesz (az ügyfélszolgálat mellett). Nem mindegy, hogy a csomag hogyan érkezik meg a vásárlóhoz, ezért körültekintően válasszuk meg leendő partnerünket.

SPRINTER Futárszolgálat Kft. ajánlata

Royal Futárszolgálat (hamarosan)

Csomagátvételi pontok:

Alternatív csomagküldő szolgáltatás. Olcsóbb, mint a házhozszállítás (viszont nem olyan kényelmes), mert csomagunkat a futárcég egy csomagátvételi pontra szállítja ki, ahol személyesen át tudjuk venni.

Webox

PickPackPont

ShopDeliveryService, a GLS CsomagPont

FoxPost (hamarosan)

 

Ha segítségre van szüksége a megfelelő futárcég vagy szállítási módok kiválasztásában, keressen bennünket elérhetőségeink egyikén »

Vissza a listába!