Webáruház készítés pécsi és Pécs közeli cégeknek

3

Cégünk webáruház készítéssel, weboldal készítéssel foglalkozik több mint 15 éve. Tevékenységünk során számos cégnek készítettünk webáruházat pécsi, szigetvári régiónkon belül. Cikkünkben a pécsi, szigetvári elkészített webáruházaink közül fogunk válogatni, és néhány referenciát fogunk bemutatni.

A webáruházak mind rendelkeznek olyan alap funkciókkal, mint pl. a többszintű kategória rendszer, a termékparaméter kezelő modulok, a dokumentumok csatolási lehetősége, a termékek árainak akciózása. Az adminisztrációt a fejlett CMS+ tartalomkezelő és blogrendszer segíti, melynek köszönhetően a tartalmak könnyedén módosítható, frissíthetők, új tartalmak egyszerűen létrehozhatók. A beérkezett rendelések az admin felületen kezelhetők, módosíthatók, a státuszváltozásról pedig a vásárlók automatikus e-mail üzenetet kapnak.

Indigonails.hu webáruház

Indigonails.hu webáruház

A pécsi Viktória Beauty Kft. indigonails.hu webáruháza műköröm alapanyagok forgalmazásával, valamint műköröm tanfolyamokkal, oktatásokkal várja az érdeklődőket. A webshop modern, reszponzív designnal készült. A webáruházban történő vásárláshoz regisztrációra van szükség, ugyanis csak olyan személyeknek árusít termékeket a webshop, akik OKJ-s műkörömépítő végzettséggel rendelkeznek. A webshop sajátossága még, hogy a termékek árait is csak a bejelentkezett felhasználók láthatják, de termékek leírását, jellemzőit mindenki megtekintheti.

A fizetés történhet készpénzzel, előre utalással és bankkártyával is. Extra funkció az ún. Indigo pontok gyűjtésének lehetősége, melyek a vásárlói hűség kialakulását segítik elő és díjazzák.

A webshop felületén lehet jelentkezni a kb. 40 különböző műköröm építő oktatásra, tanfolyamra is.

Terepjaroalkatresz.eu webshop

Terepjaroalkatresz.eu webshop

A pécsi DÉL-AURIS Kft. terepjáró alkatrész kereskedelemmel foglalkozó mobilbarát webáruháza. A webáruház az alap funkciók mellett olyan extrákkal van felszerelve, mint pl. az alkatrész keresést elősegítő egyedi szűrési rendszer, vagy az egyedi ajánlatkérő űrlap.

A szűrők segítségével a vásárlók márka, típus és évjárat alapján tudják leszűkíteni azokat a termékeket, melyeket látni szeretnének. Az egyedi ajánlatkérő űrlap a szűrőhöz hasonló paramétereket tartalmaz, így akik alkatrészt keresnek, de nem találják a webshop kínálatában, néhány kattintással jelezni tudják, hogy mire is lenne szükségük.

Szerszamia.hu webáruház

Szerszamia.hu webáruház

A szigetvári Adria Üzletház Kft. szerszám webáruháza. A webshop majdnem 70 ezer terméket kezel, és a megszokottnál jóval részletesebb információkkal áll a vásárlók rendelkezésére.

A termékek nagy része több kiszerelésben, pl. csomagban, kartonban, raklappal is vásárolható, különböző árakon. A termékoldalakon megjelenítésre kerül a szállítás várható ideje, a Magyarországon található raktárkészlet és a nemzetközileg elérhető raktárkészlet is.

A webshop fejlett keresési funkcióval rendelkezik, hogy az érdeklődők a termékek között könnyedén megtalálják azokat a szerszámokat, alkatrészeket, eszközöket, amiket keresnek.

Az adminisztrátor módosítani tudja a beérkezett rendeléseket, terméket tud törölni és hozzáadni a rendeléshez. További extra funkció még a súlyhatáros szállítási költség számítás.

A webshop üzemeltetését jelentősen megkönnyíti, hogy nem csak az adminisztrációs felületen keresztül módosíthatók a termékek, kategóriák, hanem csv típusú fájl feltöltésével is végezhető az adminisztráció jelentős része.

Vintagedekoracio.hu webáruház

Vintagedekoracio.hu webáruház

A szigetvári vintagedekoracio.hu kézzel készített ajándéktárgyakat, díszeket forgalmaz webáruháza segítségével. Az egyedileg elkészített design kimondottan illik a webáruház témájához, a kreativitást, az ajándékozást tükrözi.

A webáruház mellett egy blogot is készítettünk Ügyfelünk számára, amely segítségével ötleteket, érdekességeket lehet megosztani az érdeklődőkkel, valami egyúttal vásárlókat is lehet szerezni a webáruház számára.

Allatifinomsagok.hu webshop

Allatifinomsagok.hu webshop

A pécsi Animeli Kft. kutya- és macskaeledeleket árusít az allatifinomsagok.hu webshop segítségével. A webshop termékkategóriái úgy lettek kialakítva, hogy a vásárlók a kategóriák nevéből már következtetni tudnak arra, hogy kedvencük számára melyik a megfelelő termékcsoport.

A webáruház természetesen egyedi, reszponzív designnal készült, így akik okostelefonról, tabletről vásárolnának, ugyanolyan könnyen tudják ezt megtenni, mint a monitort használó felhasználók.

További információk

A további Pécs környéki ügyfeleinknek készített webáruházak, valamint az egész ország területét lefedő munkáink megtekinthetők a referenciák aloldalon. Itt mindegyik webshopról olvasható egy rövid leírás, valamint megtekinthető egy fényképes bemutató is. Ha működés közben is szeretnéd tesztelni webshopjainkat, akkor a referenciák melletti linken ezt is megteheted.

Egyes webáruház csomagjaink és áraink a linken megtekinthetők. Választhatod egyes előre összeállított csomagunkat is, de ha egyedi kéréseid vannak, akkor akár össze is állíthatod álom webáruházad. Ahogy a cikkünkben bemutatott pécsi webáruházak is bizonyítják, próbálunk minden egyéni kérésnek eleget tenni, minden elképzelést megvalósítani.

Profittermelő webshopot szeretne? Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Vissza a listába!