Webáruház fizetési módok bemutatása: Paylike

1

Webáruház fizetési módok bemutatása: Paylike

A Paylike egy modern fizetési platform, amely használata olyan egyszerű, hogy bárki fogadhat online fizetéseket perceken belül. A Paylike-ot elektronikus kereskedelemben tapasztalt dán vállalkozók és fejlesztők hozták létre, API alapú megközelítéssel, amely szinte mindent lehetővé tesz kereskedők számára.

A 2015 eleje óta elérhető szolgáltatás folyamatosan bővülő ügyfélbázissal és funkciókkal dolgozik az alapötletettel, amely szerint az online fizetések integrálása olyan egyszerű kell legyen, mint egy e-mail elküldése. A banki és pénzügyi szektor nem mindig átlátható és logikus, de a folyamatok leegyszerűsítése és érthetővé tétele a Paylike egyik fő koncepciója. Ennek köszönhetően a fizetési megoldás használói teljes mértékben vállalkozásukra összpontosíthatnak.

A szolgáltatás egyedisége, hogy nincs szükség külön banki szerződés megkötésére, regisztrációkor automatikusan létrehozzák azt a kereskedő részére. Ennek köszönhetően a kezdéstől számítva, akár 5 percen belül is lehetséges valós bankkártyás fizetések fogadása. Emellett a bővítmény használatakor csak valós átutalások járnak költségekkel és lehetőség van próbaszámlán keresztül minden funkció kipróbálására a kezdés előtt. 

Tehát a teljes fizetési rendszer pár perc alatt tesztelhető, bármilyen regisztrációs díj vagy dokumentáció nélkül a paylike.hu weboldalon. Próbaszámláról bármikor lehetséges az átváltás valós fizetésekre, ami nem jár regisztrációs vagy havi díjjal. Mastercard és Visa kártyákon érkező átutalások során mindössze egy tranzakciós díj kerül levonásra az átutalt összegből. Tehát nincs regisztrációs díj, nincs havi díj vagy bármilyen más rejtett költség, ha a kereskedő nem fogad kártyáról érkező átutalást a szolgáltatás hozzáadása és vásárlók számára elérhetővé tétele teljesen ingyenes. 

A legegyszerűbb hasonlattal elmagyarázva, olyan mintha lenne egy kisboltja, ahova 5 perc alatt ingyenesen felszerelhet egy bankkártya elfogadó terminált és automatikusan létrehoz egy ehhez tartozó bankszámlát, amin keresztül azonnal fogadhatja bankkártyás átutatásait. Mindezt webáruházak vagy egyéb interneten elérhető vállalkozások részére.

Vissza a listába!