PayPal használatának előnyei

2

A PayPal rendszer használata az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy webshopod vásárlói fizetni tudjanak weboldaladon. A releváns PayPal gombok hozzáadásával pillanatok alatt kezdheted az árusítást webáruházadon keresztül.

Mi az a PayPal?

A PayPal olyan fizetési rendszer, mely internetes tranzakciókat (vásárlásokat, átutalásokat) kezel. Jellemzője, hogy az internetes vásárlások során nem kell bizalmas számla- vagy hitelkártya adatokat megadni, hanem a regisztrációkor megadott email cím és jelszó segítségével lehet tranzakciókat lebonyolítani.

PayPal fizetési mód használatának előnyei a webáruházakban

A PayPal használatának előnyei

Biztonságos

Ahogy az előbb is említettük, bár a rendszer könnyen kezelhető, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne biztonságos. Ahhoz, hogy befizetéseket tudj vele fogadni, meg kell adni az országod, neved, címed, telefonszámod és email címed, majd elfogadni a Felhasználói Feltételeket.

Nincs szükség a bankkártyás fizetésnél megszokott titkosításra, a PayPal gomb hozzáadásával a vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy személyes adataik megfelelően titkosítva vannak, ha nálad vásárolnak.

Ingyenes, gyors indítás

Egy új webshopnál a fizetési lehetőségek beállítása időbe telik. Ezzel szemben a PayPal könnyen telepíthető. Emellett nincs kötelezően fizetett havidíj, akkor kerül csak pénzbe, ha vásárolnak nálad, amikor az egyes vásárlások után kell egy bizonyos díjat fizetni.

Utalások díjai

PayPal fiókok között ingyenesen lehet pénzt utalni, mely pillanatok alatt meg is érkezik, így nem kell a nagy bankok kezelési költségeit fizetni, bárhonnan, bármikor könnyen lehet pénz küldeni. Ha külföldre szeretnél utalni, a PayPal biztosítja az egyik legjobb, legolcsóbb lehetőséget erre.

Okostelefonos applikációk

Az iPhone és Adnroid applikációk segítségével könnyen lehet okostelefonról vásárolni vagy pénzt utalni. Ez a folyamat szintén biztonságos, mert a PIN kódot és/vagy ujjlenyomatot kér a tranzakció elvégzéséhez, így biztonságosabb, mint a bankkártya használata.

Összefoglalás

Jól látható tehát, hogy a PayPal használata rengeteg előnnyel jár mind a webáruház tulajdonosok, mind a vásárlók számára. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csak a PayPal rendszerét érdemes egy webshopban használni, de a bankkártyás fizetés mellett érdemes ezt a lehetőséget is felajánlani a vásárlók részére, hogy mindenki megtalálja azt a rendszert, amit szívesen használ internetes fizetésekhez.

Vissza a listába!